Wpis z mikrobloga

• 2229
Mirko Pomocy!

Mieliśmy wypadek. Jesteśmy w Gottingen tj 50km od Kassle.
Auto rozwalone. Kierowca wraca do Polski. Ja muszę dostać się do Londynu. Pasażerka do Antwerpii. Mam tylko internet z hotspotu reala. Plasuje w gorące bo serio jestem w dupie. #niemcy #emigracja #uk #holandia #belgia #mirkopomoc #blablacar
Rezonator - Mirko Pomocy!

Mieliśmy wypadek. Jesteśmy w Gottingen tj 50km od Kassle. ...

źródło: comment_H3hM3RUfwYcGCT9FABjj5X7LsNAf0hiH.jpg

Pobierz
  • 239
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kierowca zasnął i wjechał pod tira.

@Rezonator: Serio nie wiem jak można zasnąć w trakcie prowadzenia auta, tak mu szkoda było tej godziny czy dwóch żeby zatrzymać się i przespać chwilę ?

Dobrze że tylko na rozbitym aucie się skończyło i nic wam nie
  • Odpowiedz
  • 3
@turok2016 fixbus 306zl dziś o 15.35
Jadę do Antwerpii, dalej bede myślał. A samolot około 800zl najmniej.
@NYCQueens dokładnie. Jeżdżę trochę na Motocyklu. Też się da zasnąć. Co trzy godziny zjeżdżam na 15min jak zmęczenie duże.
  • Odpowiedz
@turok2016 mi nie musisz o tym mówić ale nie zawsze jest to możliwe. Z żoną niedawno zrobiliśmy sobie wycieczke po stanach (ny>alabama>tennessee>kentucky>tennesse> ny)
Najlepiej sprawdziła się jazda po 2h i zmiana. Niestety w przerwach spac musiałem.
Za to moja żona potrafi prowadzić bez przerwy. Kiedys z pl do holandii zrobiła trasę na strzała i nawet nie dała mi wsiaść za kierownicę
  • Odpowiedz
@Rezonator: ziomek gdzie jesteś dokładnie teraz bo chyba znalazłem dla Ciebie rozwiązanie, lot z lotniska Dusseldorf z EuroWings o 18 o ile dasz rade się wyrobić, cena wychodzi około 90 euro z bagażem 23kg. Jak się dzisiaj nie wyrobisz to jutro z tego samego lotniska jeszcze taniej, o 7 godzinie, więc nie opłaca się pchać Ci do Antwerpii
  • Odpowiedz
@Stitch tak. Agent ubezpieczeniowy o tym nie powie bo ma z tego prowizje. Często mówią, że pakiet wyniesie taniej jak samo oc. Po to aby sprzedać nnw. Lepiej samemu się ubezpieczyć na wyższą kwotę i spać spokojnie. Siedzę w tej branży ponad 3 lata.
  • Odpowiedz