Wpis z mikrobloga

@Rezonator: dzwon do biur zajmujacych sie przewozem pracownikow do halandii niemiec itp. Busy kursuja codziennie moze sie zalapiesz na cos. Ewentualnie clicktrans to gielda przewozow miedzynarodowych.
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: Nazwy są zawsze "Transport Miasto A - Miasto B". Np. ja jestem w grupie "Transport Wrocław - Łódź, Łódź - Wrocław". Często są między mniejszymi miejscowościami a dużymi gdzie mnóstwo studentów jeździ.
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: Za dużo tego na wspólną grupę. Ja jeżdze nie raz z Wrocławia gdzie mieszkam do małego miasta (40tys. mieszkańców) do rodziców i już się połapać czasem nie idzie tyle jest przejazdów w piątek-niedziela.
  • Odpowiedz
I tak się właśnie kończy jeżdżenie jak biedak jakimś blablacarem gdzie kierowca pojechał sobie do hotelu z assistance, a reszta biedaków została pod realem w nocy xD bk mi jak samochód się zepsuł w #!$%@? daleko od domu to dostałem hotel i zastępczy na powrót, podczas gdy złom pojechał do aso xD ja #!$%@? jednak bieda to stan umysłu
  • Odpowiedz
@rothenburg-vw: no w #!$%@? zaradność, jazda własnym samochodem, bo to najlepsze co może być a jak ktoś niema to powinien sobie kupic specjalnie aby raz w roku jechać tak długa trasę, już #!$%@? mówić, że do Londynu w ogóle nie opłaca sie jechac własnym samochodem ale to niby zaradność xD
  • Odpowiedz
@rothenburg-vw: no w #!$%@? zaradność, jazda własnym samochodem, bo to najlepsze co może być a jak ktoś niema to powinien sobie kupic specjalnie aby raz w roku jechać tak długa trasę, już #!$%@? mówić, że do Londynu w ogóle nie opłaca sie jechac własnym samochodem ale to niby zaradność xD

@turok2016: w ogóle się nie opłaca jechać samochodem, bo po #!$%@? spędzać milion godzin w pojeździe jak podczłowiek jak można
  • Odpowiedz
@rothenburg-vw ty to jesteś gość jednak.

@Rapczyn: gość, bo pomyślałem o takich rzeczach jak awarie i wypadki na zapas xD typy nawet EKUZ sobie nie wyrobiły, koleżanka z bolącym baniakiem pewnie wstrząśniętym mózgiem siedzi pod realem i prosi o pomoc w gorących xD po #!$%@? jakieś ubezpieczenia jak można zamiast tego w portfelu wozić kartę do H&M, clubcard i superpharmu xD
  • Odpowiedz