Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie każdy kto chodzi na siłownię musi stać się kafarem. To samo mi kiedyś mama powiedziała jak mówiłem, że zacząłem chodzić na siłownię: "naprawdę? To czemu nie wyglądasz jak Pudzian?" - tak komentują ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia o siłowni ani treningu więc tymi komentarzami należy się najzwyczajniej w świecie nie przejmować. Jak na klatę podwoiłeś ciężar to jest całkiem spoko ale w tej sytuacji powinieneś się już
  • Odpowiedz
W ogóle to ja na siłowni zauważyłem że nawet duże dziki albo takie dość napakowane kolesie nie dźwigają często nie wiadomo jakich ciężarów.

@AnonimoweMirkoWyznania: No tak, bo nie każdy pakuje na siłę. Większość ludzi ćwiczy na hipertrofię więc nie muszą dźwigać dużych ciężarów zwłaszcza jak trenują już od wielu lat więc wiedzą jak te mniejsze ciężary dobrze wykorzystać oraz mieli czas na zbudowanie sylwetki... albo się wspomagają różnymi specyfikami więc
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania Spoko, na początku też tak miałem, przy podobnym wzroście. Teraz jest lepiej, trzeba tylko próbować, jeśli nie potrafisz zwiększyć ciężaru spróbuj innej odmiany tego ćwiczenia i tak bez końca. Nie wolno się poddawać.
  • Odpowiedz