Aktywne Wpisy

Trzesidzida +168
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

Hej, robię skrypt który ma robić ciastko i dodawać id strony do tablicy, jeśli jest to dodawać kolejne id. Chodzi o to, żeby w formularzu przesyłać w hidden field tę tablicę żeby wiedzieć gdzie był użytkownik przed jego wysłaniem.
Pytanie czy robię dobrze? Formularz jest z wtyczki contact form 7, nie za bardzo wiem jak dane z tej tablicy przenieść do tego formularza.
https://pastebin.com/xz2vNvTn
Nie wiem do czego Ci to potrzebne, ale prawdopodobnie
Przecież daje do tablicy
get_the_idto chyba zbiera te id ciastko cały czas czy nie?Chodzi o zrobienie plugina żeby mi przesyłał te site id, nie chcę bawić się w google analytics.
Żeby dopisywać elementy tablicy (zamiast tworzyć pustą) - najpierw musisz wczytać stare strony z istniejącego ciasteczka, a dopiero potem dopisywać nowe.
_jako tekst pochylony, musisz to dać w kod wtedy nie usuwa. Czyli co tę tablicę muszę wrzucić w ciastko, czyli to będzie coś takiego?if(isset($_COOKIE['user'])) {setcookie('user', array_push($site_id, $id));
}
Za każdym uruchomieniem strony ten kod idzie od nowa tj. stan zmiennych jest resetowany.
W tym przypadku arraypush($siteid, $id) dodajesz $id do pustej tablicy.
Jak sam nie wpadniesz co trzeba zrobić, to patrz spoiler