Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +124
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

mam problem z przetłumaczeniem jednego zdania. Prosiłbym serdecznie o pomoc.
"If you want prepare an OEM key, make sure the new key support change ID (most 3rd part keys not support this)"
Nie rozumiem zwłaszcza zwrotu 3rd part keys, ale jeśli można prosić to napiszcie swoją interpretację całości.
#angielski #angielskizwykopem #pytanie #kiciochpyta
Przepraszam za muj zly polski, jestem z kanada
- to prepare
- 3rd party
- supports ID changing
- don't support
ale ogólnie @Grzesiek_astronaut ma rację.