Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

arnoldinho71 +323
#nieruchomosci
jakiś prawnik, ktoś coś?
jakiś prawnik, ktoś coś?
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_bMqc7Hw4Zr1hZILFVaTEKg6LSOf8kh7G.jpg
PobierzWidziałem to na żywo. Piława, Dobrzyca albo Gwda. W wakacje sprawdzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak 2 dni to chyba najprościej zaczać w Nadarzycach, spłynąć 22km do Szwecji, nocleg i 17km do Zabrodzia. No chyba, że dołożycie jeszcze 19km (z czego 10 pod prąd) do Krępska. :)
Idealna dla tych, co otwierają pierwszego browara 10 sekund po odbiciu od brzegu a na biwak dopływają zalani
Nie, ja mieszkam w Gdańsku, ale od 15 lat spędzam urlop w kajaku w tamtych rejonach. :)
Jak chcesz po prostu wypożyczyć kajaki i płynąć to ciężko mi doradzić.
Ja zawsze pływam z typem, który załatwia kempingi, ubezpieczenie, daje sprzęt i wozi nam graty (i dupska, jak jest taka potrzeba) z kempingu na kemping, więc do kajaka biorę tylko kilka browarów i batoniki. A z drugiej strony kajaki daje
u mnie wygląda nieco inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_fTjUWddrbS7vUuTfRxiqmZnHvZIUdu18.jpg
PobierzW tym waszym (na Wieprzy) to faktycznie trzeba kryć ryj. Na tym OPa to tylko jak jest wysoki poziom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na Dobrzycy albo Białej taki kryjryj to jest co pół godziny w postaci zwalonych drzew. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Polinik: xDD
tam jest jeden Wieprz. Na Wieprzu się mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie zależy od poziomu wody. Czasami wody jest tyle, że leżąc trzeba jeszcze kajak w wodę wciskać.
Ale poza tym trasa łatwa i dosyć nudna. Akurat na czteropak i jedno w barze pod koniec xD
Eee... To nie chodzi o tą rzekę:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wieprza
?
Jeżeli to ta to w takim razie:
Ta Wieprza, tej Wieprzy.
Wieprz w lubelskim, to miejsce to akurat Zwierzyniec
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wieprz_(rzeka)