Aktywne Wpisy
Ynfluencer +30
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?

https://twitter.com/ZCabbara/status/853632250151350272
Jeśli to video jest prawdziwe to jest grubo. A jeśli ktoś mi jeszcze chcę zarzucać, że nie mam żadnych dowodów to powiem wam moi drodzy, że wczoraj w przemówieniu członek AKP powiedział, że drobne fałszerstwa to nic takiego, bo to normalne. Przy 51,3 głosach na tak...
@Olbor: No to tak 1,5 MLN głosów więc wcale nie tak mało.
"In general, the referendum did not live up to Council of Europe standards. The legal framework was inadequate for the holding of a genuinely democratic process"