Aktywne Wpisy

Colt__ +488
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +149
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

https://twitter.com/ZCabbara/status/853632250151350272
Jeśli to video jest prawdziwe to jest grubo. A jeśli ktoś mi jeszcze chcę zarzucać, że nie mam żadnych dowodów to powiem wam moi drodzy, że wczoraj w przemówieniu członek AKP powiedział, że drobne fałszerstwa to nic takiego, bo to normalne. Przy 51,3 głosach na tak...
@Olbor: No to tak 1,5 MLN głosów więc wcale nie tak mało.
"In general, the referendum did not live up to Council of Europe standards. The legal framework was inadequate for the holding of a genuinely democratic process"