Wpis z mikrobloga

Tak jak pisałem Guzik to atencjusz, cwaniak, bajkopisarz. Liczył na nie wiadomo co, wystawił swojego przyjaciela kilka razy to dostał odpowiednią zapłatę.
#danielmagical
k0ktajlmol - Tak jak pisałem Guzik to atencjusz, cwaniak, bajkopisarz. Liczył na nie ...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z tego co wiem to są kumple z klasy razem chodzili do technikum i jakoś wcześniej na live jak Daniel nie miał takiej popularności potrafili się bardzo dobrze dogadać nawet z ich słów padały słowa że są najlepszymi kumplami, jak dla mnie Danielowi o------o i to nieźle od tej kasy
  • Odpowiedz
@k0ktajlmol: 100% racji. Polwoa z was nie wiedziala kim jest Daniel do tygodnia temu. A teraz wszyscy wiecie lepiej kim jest guzik dla niego. Guzik ma racje, Daniel zrobi to co mu czat powie. Przykre ale prawdziwe. A Wy i tak powiecie "zielonka usun konto" czy cos w tym stylu xD taka prawda zaszkodziliscie chlopakowi i tyle. Wy znikniecie za tydzien. A Daniel stracil przyjaciela ktorego znal kilka dobrych lat.
  • Odpowiedz
@k0ktajlmol Moze inaczej, Ty wiedziales. A polowa nie miala pojecia ze ktos taki jest. Tak samo jak to ze istnieje ktos taki jak medusa itp. Sam sie dowiedzialem przedwczoraj(ze sa tacy jutuberzy,daniela ogladam od okolo 2 lat.). Ale jak juz odpowiedziales, to wypowiedz sie. Rozwin to. Wiedzial i ? Mial na niego w------e jak kazdy na kazdego ma. A teraz przez ta cala akcje chlopak traci przyjaciela bo mu czat tak
  • Odpowiedz
Dokładnie tak @Rakky Jak ktoś oglądał Daniela wcześniej to wie jaka była więź między nimi, mieszkali razem, wspólne streamy itd. Tak się z kumplami nie postępuje trzeba go sprowadzić na właściwą drogę. Guzik mu dużo pomógł powinien go przeprosić żeby było wszystko po staremu
  • Odpowiedz