Aktywne Wpisy

lubie-sernik +144
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz
Lardor +19
Rozładowany elektryk zablokował wyjazd z patolgicznej bonarki, najlepsze, że jak jechałem na KKN Opolską Trabantem to tam na bus pasie i w połowie na trawie też stał rozkraczony elektryk #krakow #motoryzacja #samochody
źródło: 1000006434
Pobierz

guzik mowi jak jest, daniel obrabia dupe guzikowi za plecami, zaplacil mu 100ZŁ za wszystko co guzik robil przez caly czas itp, seba dostal 500zl za nie kiwniecie palcem, najbardziej mnie osobiscie w------o to jak guzik wyszedl do widzow przed dom, to daniel zaczal obgadywac guzika ze streamem i ankiety odwalal, a potem guzik wraca to sie usmiecha itp
@cadcadcad:
Komentarz usunięty przez autora