Wpis z mikrobloga

@lemansblue: dzięki. Widziałem, że w innym poście sprowadziles a5- sprowadzasz je często? Interesuje mnie 09-10 r quattro najlepiej tdi. Gdzie ogólnie mogę obserwować na bieżąco nowości? ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
@hvdy glownie sprowadzamy maksymalnie 3 letnie samochody pod leasingi. Na polskim rynku ciezko konkurowac w takiej 7 letniej a5 gdzie ceny sa mega zroznicowane. Sprowadzajac pewne auta ciezko trafic z cena w oczekiwania klientow. Samochody z Niemiec dobre sa zwyczajnie drozsze niz te kombinowane w PL.
  • Odpowiedz
@lemansblue: no właśnie ja szukając zalamalem się, bo przedział jest dobre 60-90 tys, a jeszcze wyeliminować niepewne i januszy to mi się odechciało totalnie :/ Gdzie stacjonujecie z samochodami?
  • Odpowiedz
glownie sprowadzamy maksymalnie 3 letnie samochody pod leasingi.

@lemansblue: To mnie zainteresowało... Jakaś gwarancja? :S

Szukam kombi, automat, ksenony, raczej benzyna. Auta typu Mondeo Mk4, Superb III, taka Octavia niezła, ale cena za wysoka, bo za 93k mam nówkę Astrę w full
  • Odpowiedz
  • 0
@D3lt4 dajemy gwarancje, ktora jest serio gwarancja a nie haslem przyciagajacym klienta.

Co do ogloszen to przebiegi 9999 km wpisuje jak samochod znalazl juz swojego nabywce. Jest to wtedy ogłoszenie pogladowe z uwagi na to ze sprowadzamy samochody rowniez na zamowienie. W samochodzie, ktory jest dostepny na miejscu jest podany faktyczny i oryginalny przebieg oraz nr VIN. Na szczescie dla nas samochody stanowe szybko nam schodza wiec probujemy namowic klienta zeby sprowadzil
  • Odpowiedz
@lemansblue: Wiem co porównuję. :) Porównałem wyżej używaną Octavię vs nową Astrę.

Zrobiłem sobie konfig Superba za 160k i Astry o wyposażeniu niemal identycznym - w Astrze brak 230V w drugim rzędzie siedzeń, brak podgrzewanej przedniej szyby, brak roletek z tyłu. Reszta to jakość wykonania i wymiary, bo jednak różne segmenty. Cena Astry 118k, cena Superba 160k. Silniki benzynowe o podobnej mocy. W Oplu z 118k mogę dostać rabat do
  • Odpowiedz