Wpis z mikrobloga

@JakisTakiNick: Swoim także się zajmuję i dlatego w pracy mam strój luźny i wygodny, m.in. dlatego, żeby nie krępował mi ruchów i żebym mógł się skupić tylko i wyłącznie na jak najlepszym wykonaniu swojej pracy.
  • Odpowiedz
Gość pisze, że zajmuje się zawodowo wyglądem innych facetów.. myślę sobie - ok. Aż tu nagle wstawia swoje zdjęcie xD

Bajt jak c--j. Tacy głupi ludzie* są już praktycznie na wyginięciu jak kultura emo.
  • Odpowiedz
@chanoja: AAAAA, TO JEST TA POLSKA WŁAŚNIE.
Wyjdziesz na miasto w pudrowo różowej bluzie czyli jednym z najmodniejszych kolorów tego roku, a biedaki będą patrzyć się jakbyś miał napisane JESTEM GEJEM na czole.
  • Odpowiedz
@chanoja: Bez urazy, ale gość na zdjęciu wygląda dużo lepiej niż Ty. Sto razy lepsze są gołe kostki w autobusie niż koszula z krótkim rękawem w pracy ;)

A co do długich, wystających z butów, zmechaconych skarpet na pół łydki, to są one tak sexy jak cottonworldy. Do krótszych spodni bardziej pasują krótkie skarpetki, które są często wygodniejsze. Gość ma bardzo dobry out-fit na wiosnę: czapka go grzeje, a w
  • Odpowiedz
@chanoja: jak to nie bait to naprawdę gościu współczuję ludziom dla których pracujesz. Przecież wyglądasz jak typowy Janusz byznesman w koszuli z krótkim rękawem(xD) i straight jeansach, które z trendami mody to mają obecnie tyle wspólnego co nic. Nie wiem jak ktoś taki może oceniać wygląd kogoś innego samemu siedząc pod kamieniem, jeśli chodzi o modę.
  • Odpowiedz
@chanoja: > akurat zajmuję się zawodowo wyglądem facetów
@chanoja: HAHAHAHAHA
człowieku o-------ś się jak kasztan do potęgi łyntej, może ktoś by sie zachwycił twoim wyglądem... w '95 XD
  • Odpowiedz