Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Kroki do heheszków:
1. Wejdź na Korpo Stronę
2. Zjedź na dół, aż do zdjęć w sekcji "nasze biuro"
3. Przewiń zdjęcia do kolesia w niebieskiej koszuli (plecami do widza)
4. Zerknij na lewą stronę tablicy
5. W00000 XDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to śmieszki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pracait #korposwiat
o mieszkałem w Akademiku i piłem wódkę z blondynem z fotki xD
źródło: comment_4YRFOhH4ZrGioHJKavIOz28EK8qOBnE0.jpg
Pobierz@JesterHead_: Mam szefa śmieszka, praca z nim nie jest zbyt kolorowa. Spróbuj coś załatwić, najpierw musisz się przebić przez hehe górnolotne śmieszki, potem poczekać kilka dni na odpowiedź i ostatecznie zrezygnować z pomysłu, bo głową muru nie rozbijesz.
o! Ten Grzesiek prowadził mi kiedyś zajęcia jak jeszcze robił doktorat :q
Komentarz usunięty przez moderatora