Wpis z mikrobloga

• 1105
To znowu ja i znowu mam głupi pomysł xD

Mirki a jakby zrobić taki myk ... Założymy konto na czymś ala /patronite i np cały tydzień każdy kto by chciał wziąść udział w zabawie wpłacałby złotówkę i w sobotę wieczorem by była jedna osoba losowania kto zgarniałby cała pulę ... Kumacie? :)
Z czasem przy tysiącu graczy co tydzień byśmy mieli tysiącera a koszt uczestnictwa to tylko 4 cebulę na miesiąc

Dobry pomysł toto czy głupi,?

Dajcie plusa jeśli fituje wstępnie i będziemy dyskutować jak to zorganizować.

P. S. Jak będzie ponad 200 plusów na dniach wylosuje w ramach podziękowania osobę której wyślę 20 zeta ( także #rozdajo )

#glupiewykopowezabawy #wykopchallenge #wykopowaruletka
zomowiec - To znowu ja i znowu mam głupi pomysł xD

Mirki a jakby zrobić taki myk .....

źródło: comment_avtoc1NQXRZLPB2mVIrGE0QCXp8ETstZ.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

głupi bo jak Cie ktoś p---------i że podatku od gier losowych nie odprowadzasz to bedziesz miał ciepło :P

@Arveit: I właśnie dla tego momentu satysfakcji należałoby wspierać tę akcję z całą mocą.
  • Odpowiedz
@zomowiec Dobry pomysł, ale trzeba to zrobić legalnie i odprowadzać podatki. No trzeba to zrobić z rozmachem na skalę krajową, a zamiast losować wśród miliona uczestników proponuje dać im numerki, niech sobie po wybierają i w telewizji będzie się losowało kulki z numerami. Teraz tylko jakaś nazwa...
  • Odpowiedz
A propos "gier losowych", co jeśli trzeba by napisać rymowankę i np. OP wybierał by "na podstawie jakości tekstu" taką osobę? Losowe to wtedy nie jest :] tak zdaje się obchodzą temat portale rozdające jakieś nagrody w konkursach gdzie zawsze trzeba napisać dlaczego właśnie ty powinieneś wygrać, a naprawdę wrzucają to do mirkorandom nie czytając nawet tych wypocin. Ale ja się nie znam, ani nie studiuje prawa ani nawet crossfitu nie ćwiczę
  • Odpowiedz
  • 0
@support

@Podprogowiec - ja widzę to tak, że musiałoby być coś w rodzaju grupy jak na fejsie ... "( w najgorszym wypadku tylko pod tagiem na mirko)

1.Gdzie zapisani by byli gracze
2. Gdzie można by było pisac update ogłaszać
  • Odpowiedz
  • 0
@Dibhala
@pan-bartolomeu-dias

Nazywam się A Hubner. Skoro to czytasz, czuję, że mamy wiele wspólnego. Zostałem zwerbowany na wykop będąc w USA gdzie i spędziłem prawie dziesięć lat budując globalną organizację AnusCancer do poziomu Platyny

( ),
  • Odpowiedz