Aktywne Wpisy

Farezowsky +396
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki a jakby zrobić taki myk ... Założymy konto na czymś ala /patronite i np cały tydzień każdy kto by chciał wziąść udział w zabawie wpłacałby złotówkę i w sobotę wieczorem by była jedna osoba losowania kto zgarniałby cała pulę ... Kumacie? :)
Z czasem przy tysiącu graczy co tydzień byśmy mieli tysiącera a koszt uczestnictwa to tylko 4 cebulę na miesiąc
Dobry pomysł toto czy głupi,?
Dajcie plusa jeśli fituje wstępnie i będziemy dyskutować jak to zorganizować.
P. S. Jak będzie ponad 200 plusów na dniach wylosuje w ramach podziękowania osobę której wyślę 20 zeta ( także #rozdajo )
#glupiewykopowezabawy #wykopchallenge #wykopowaruletka
źródło: comment_avtoc1NQXRZLPB2mVIrGE0QCXp8ETstZ.jpg
Pobierz@Arveit: I właśnie dla tego momentu satysfakcji należałoby wspierać tę akcję z całą mocą.
@Podprogowiec - ja widzę to tak, że musiałoby być coś w rodzaju grupy jak na fejsie ... "( w najgorszym wypadku tylko pod tagiem na mirko)
1.Gdzie zapisani by byli gracze
2. Gdzie można by było pisac update ogłaszać
@pan-bartolomeu-dias
Nazywam się A Hubner. Skoro to czytasz, czuję, że mamy wiele wspólnego. Zostałem zwerbowany na wykop będąc w USA gdzie i spędziłem prawie dziesięć lat budując globalną organizację AnusCancer do poziomu Platyny
(✌ ゚ ∀ ゚)☞,
@Arveit:
Komentarz usunięty przez autora
@dyzmacom
@1021690019151491