Wpis z mikrobloga

wszystko w porządku ale te teksty "nie zbliżaj się do mnie" itp to żenada. W związku z tym że jest w ciąży mam się jakoś bardziej postarać czy co?

@Ralfralf: masz nie wrzucać jej zdjęć z podpisem bekazrozowych na przykład, ale co ja tam wiem
  • Odpowiedz
  • 4
Nie dość że głupia (dała się zalać alfa łobuzowi) to jeszcze chamska (karynski jezyk).

''@wujek_piotr: Nie zbliżaj się do mnie takie chamskie.. zaraz po tym jak napisałeś zalać o tym jak poczęli dziecko.. xD nie dziwie sie ze gnijecie tutaj sami śmierdzicie i hipokryzją i desperacją, ona znajdzie faceta szybciej niż wy w ogole kogokolwiek, to dziecko będzie juz chodzic a wy nadal będziecie się spuszczać nad tymi wykopowymi chochołami. Nie znasz
  • Odpowiedz
@Tibiasz: ciężko tak na odległość dziewczynę ocenić nie znając jej historii. Sama pewnie też sobie zdaje z tego sprawę iż dla wielu facetów za samo zamieszczenie zdjęć i info o dziecku będzie z automatu "k---ą" ale i tak próbuje ułożyć sobie jakoś życie. Jeżeli szuka jedynie sponsora dla siebie i dziecka to powinna z takim podejściem pomyśleć o oddaniu dziecka do adopcji jeżeli chce mieć normalną rodzinę i wychować dziecko
  • Odpowiedz
@Myrzyn:

nie dziwie sie ze gnijecie tutaj sami śmierdzicie i hipokryzją i desperacją, ona znajdzie faceta szybciej niż wy w ogole kogokolwiek, to dziecko będzie juz chodzic a wy nadal będziecie się spuszczać nad tymi wykopowymi chochołami

hahahahahahahhahahahahahahahah
  • Odpowiedz
@Tibiasz nie oceniam ale jest spora szansa że to karyna która alfa zeszmacil więc szuka bety co będzie płacił.

Omijam takie szerokim łukiem. Jest na świecie naprawdę dużo fajnych kobiet, nie muszę brać takiego ochlapu
  • Odpowiedz
  • 3
@Esubane nie oceniasz, a jednak swoje zdanie napisałeś.
stary, rzuciłem okiem na Twoje wpisy i na Twoim miejscu to bym nie wybrzydzał.

Najmadrzejsi ci co za rękę jeszcze nawet nie trzymali.
  • Odpowiedz
@Myrzyn: Śmieszny (i zarazem smutny) jest brak rozwiniętego "antykarynowego" radaru. Jej zdjęcia i opis, aż krzyczy, żeby trzymać się od niej z daleka. Jak miałem 18 lat to może sam nabrałbym się na to. Panowie, trzymajcie się z dala od takich dziewczyn, jest wiele innych - normalnych.
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: Dokładnie najważniejsze to grać w otwarte karty. Kobietka wali wprost - jestem w ciąży a po ciąży będę miała dziecko. Albo akceptujesz nas dwóch albo żadnego z nas.

Jak ktoś nie jest zainteresowany to przynajmniej zna sytuację od razu.
  • Odpowiedz
Panienka jest jednym wielkim niewypałem. Ja naprawdę rozumiem, że można zajść przez przypadek w ciążę, ja rozumiem, że można sobie po takim fakcie chcieć ułożyć życie z innym facetem niż ojciec dziecka. Ale do k***y nędzy w momencie, w którym dziecko jej się zaraz wykluje, ona szuka sobie "tatusia"? A kto się dzieckiem zajmie gdy ona będzie chodziła na randki? Chyba, że szuka faceta, który od razu wsiąknie w sielankę rodzinną i
  • Odpowiedz
  • 0
@AdamTorpeda nie wiem po czym wnosisz niby brak antykarynowego radaru (xd) bo mój wpis byl cytatem i opisem sytuacji którą znam z życia. Nie twierdzę że nie jest tak jak piszesz. Po prostu kolejny raz zadziwia mnie hipokryzja wykopków. Sami często za wiele nie mają do zaoferowania, ale są pierwsi do oceny innych. Istnieje tylko czarno biały świat, nic pomiędzy dla nich nie istnieje. Albo fajna dziewczyna albo chamska karyna.
  • Odpowiedz