@YevheniiHorlov: Także przygotuj się na 90% pytań: "ILE ZARABIASZ MASZ MI POWIEDZIEĆ" "CIĘŻKO SIĘ ŻYJE NA UKRAINU?" "BANDERE LUBISZ?" niestety z tego AMA więcej informacji nasi internauci tudzież potomkowie spoconych januszy nie wydedukują. Aczkolwiek cel zacny :)
@YevheniiHorlov: Jak jesteś w Polsce to nie lepiej by było jakbyś fonetycznie tłumaczył swoje imię i nazwisko na alfabet łaciński i podpisywał się Jewg(h)ienij G(h)orlow?
@YevheniiHorlov: Napisałem pytanie do ama teraz, bo później idę do pracy i nie mógłbym go zadać.
Mam pytanie jak wygląda kupowanie na Ukrainie starych rzeczy i przewóz ich do Polski. Chodzi mi głównie o instrumenty muzyczne, zegary i stare motocykle (nienadające się do eksploatacji, i nie zarejestrowane. Jak będą rozkręcone to będzie można je zaliczyć do kategorii złom, części czy nadal będą stanowić pojazd ?) Słyszałem, że ikon wywozić nie
@YevheniiHorlov: Zdajesz sobie sprawe na co się piszesz? Wiesz, że będzie wiele pytań nie związanych z Twoją pracą a pochodzeniem i historią naszych krajów? Jeśli nie chcesz na nie odpowiadać to lepiej sobie daruj ;)
wersytecie Narodowym im Mykhaiła Ostrohradskowa, a także stypendystą programu Lane Kirkland 2016/2017. Specjalizuję się w tematyce bezpieczeństwa i funkcjonowania
@YevheniiHorlov: Jak taki ogarnięty człowiek może założyć konto na takim portalu? Przegrał Pan zakład czy co? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shredd1e: > Także przygotuj się na 90% pytań: "ILE ZARABIASZ MASZ MI POWIEDZIEĆ" "CIĘŻKO SIĘ ŻYJE NA UKRAINU?" "BANDERE LUBISZ?" niestety z tego AMA więcej informacji nasi internauci tudzież potomkowie spoconych januszy nie wydedukują. Aczkolwiek cel zacny :)
xD miszczu!... zatem pytania zadawaj sam, na 100% będą górnolotne...
Mam pytanie jak wygląda kupowanie na Ukrainie starych rzeczy i przewóz ich do Polski.
Chodzi mi głównie o instrumenty muzyczne, zegary i stare motocykle (nienadające się do eksploatacji, i nie zarejestrowane. Jak będą rozkręcone to będzie można je zaliczyć do kategorii złom, części czy nadal będą stanowić pojazd ?)
Słyszałem, że ikon wywozić nie
he he
@YevheniiHorlov: Jak taki ogarnięty człowiek może założyć konto na takim portalu? Przegrał Pan zakład czy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD miszczu!... zatem pytania zadawaj sam, na 100% będą górnolotne...
Przekroczyć intelektualny poziom wypoku wbrew pozorom nie jest trudno
@Shredd1e: xD dodaj do tego zdania jeszcze spójnik... i wylecieć na intelektualne wyżyny tej s---------y, taplając się w zachwycie, zaszczycie. xD
idiota czy debil?
źródło: comment_wC71f6r9mBWCZoPmfy3JQANinJi6EluO.jpg
Pobierz