Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +822
Smutłem... to nie jest kraj dla mężczyzn... (╯︵╰,)
#pieklomezczyzn #blackpill #polska #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
#pieklomezczyzn #blackpill #polska #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
Szrupka +218
Hejka, czy na wypoku oprócz kitku szanuje się też szczurki?(。◕‿‿◕。)
#szczury #szczuryposting #zwierzaczki #smiesznypiesek
#szczury #szczuryposting #zwierzaczki #smiesznypiesek
Patotata pobił swoje ośmiomiesięczne dziecko, które wskutek pobicia kilka dni spędziło w szpitalu. Dyrektor szpitala nie poinformował odpowiednich służb o zajściu (mimo ewidentnych śladów na ciele ofiary), a jedynie Sąd Rodzinny (chyba na TVNie). Nie trzeba było długo czekać na powrót Rocky'ego - dwa miesiące później dał kolejny popis, po którym dziewczynka ma
Ja #!$%@? #!$%@?ę. Tak jak nie przepadam jakoś szczególnie za dziećmi, tak zawsze mierzwi mnie przemoc wobec bezbronnych. Nie rozumiem jak można tak zniszczyć życie własnemu dziecku (a przy okazji i sobie). Dla normalnego rodzica ogromną wartością jest zdrowie dziecka, chucha na nie i dmucha, a znajdzie się taki patus, który podniesie pięść na kruchego człowieka wielkości jaśka do spania.
Na zdjęciu "rodzice", czyli ta, która nogi rozłożyła i ten, który trafił gdzie trzeba - bo na tym chyba ich rodzicielska rola się skończyła.
#podludzie #dzieci #patologiazewsi #patologia ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
wow! cóż za poświecenie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aerials: 500+.