Wpis z mikrobloga

Nóż się w kieszeni otwiera.

Patotata pobił swoje ośmiomiesięczne dziecko, które wskutek pobicia kilka dni spędziło w szpitalu. Dyrektor szpitala nie poinformował odpowiednich służb o zajściu (mimo ewidentnych śladów na ciele ofiary), a jedynie Sąd Rodzinny (chyba na TVNie). Nie trzeba było długo czekać na powrót Rocky'ego - dwa miesiące później dał kolejny popis, po którym dziewczynka ma

porażenie czterokończynowe i już pewnie nigdy nie będzie chodziła, straciła wzrok i jest opóźniona w rozwoju

Ja #!$%@? #!$%@?ę. Tak jak nie przepadam jakoś szczególnie za dziećmi, tak zawsze mierzwi mnie przemoc wobec bezbronnych. Nie rozumiem jak można tak zniszczyć życie własnemu dziecku (a przy okazji i sobie). Dla normalnego rodzica ogromną wartością jest zdrowie dziecka, chucha na nie i dmucha, a znajdzie się taki patus, który podniesie pięść na kruchego człowieka wielkości jaśka do spania.

Na zdjęciu "rodzice", czyli ta, która nogi rozłożyła i ten, który trafił gdzie trzeba - bo na tym chyba ich rodzicielska rola się skończyła.

#podludzie #dzieci #patologiazewsi #patologia ##!$%@?
Aerials - Nóż się w kieszeni otwiera.

Patotata pobił swoje ośmiomiesięczne dziecko...

źródło: comment_5sIzqMawxWWPtQ9ZbSUkU2NCrgSloPYs.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aerials: Ja jak byłem mały i trafiłem do szpitala, to piguła mnie wypytywała skąd mam siniaki na nogach i czy nikt mnie nie bije. Wtedy jeszcze miałem zycie, a siniaków nabawiłem się na podwórku.
  • Odpowiedz
@Blaskun do mnie ściągnęli psychologa z poradni. Z kumplami mieliśmy głupią zabawę podczas której napierdzielalismy sie patykami. A dzien czy dwa później miałem wizytę u ortopedy. Zobaczyli siniaki-rodzice od razu wyproszeni, ściągnięta jakaś babka żeby pogadać kto mi to zrobił etc. A tutaj...
  • Odpowiedz
@thewickerman88: @Blaskun: Widzicie, przeginają albo w jedną, albo w drugą stronę, ale to już lepiej w tę Waszą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kurczę, nie chcieli dzieciaka, mogli go przecież oddać - kto wie, czy nie trafiłoby do jakiejś porządnej rodziny.
  • Odpowiedz
@Futrzasty: @heterodewiant44: @thewickerman88: @eszetowsky: @pkrr: @Dreszczyk: @Blaskun: @soosh071: @grave: @WujaKrajaPlacka:

Za brutalne pobicie córki i spowodowanie u niej ciężkiego uszczerbku na zdrowiu w postaci choroby realnie zagrażającej życiu, sąd wymierzył Krzysztofowi J. karę 12 lat pozbawienia wolności. Był to wyrok łączny, bo oprócz zarzutów za pobicie dziewczynki sąd skazał Krzysztofa J. także
  • Odpowiedz