Aktywne Wpisy
nowszyja +58
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
1-1-1-1 +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A może nawet nie z samym arduino co prawdopodobnie ze środowiskiem. Mam wtyczkę do Visual Studio 2015 - Visual Micro która miała mi pozwolić programować to cudeńko. Podpiąłem po USB do kompa, dioda się pięknie zaświeciła, sterowniki same zainstalowały.
Jednak gdy próbuje skompilować cokolwiek, nawet pusty projekt otrzymuję błąd
Object reference not set to an instance of an objectA tutaj całość błędu (bo na wykopie ciężko to czytać)
http://pastebin.com/Zv9sysJS
Dodatkowo daje nieprzydane pic rel.
Z tego co znalazłem w Googlach to w Board Manager powinienem zrescanować, coś tam zeskanowałem ponownie ale nic to nie dało. Co robić? Jak żyć?
#arduino #pytanie #pytaniedoeksperta #nieprogramowanie #mirkokontrolery #mikrokontrolery #visualstudio
źródło: comment_PJztI3RwO1pIUIOicuOzvXZKdGNVhEu8.jpg
PobierzA tak w ogóle, to Visual jest wygodniejszy niż Sloeber (Eclipse z Arduinowym pluginem)? Co jest popularniejsze, powszechniejsze, bardziej lubiane?
takie pytanie zadałeś, więc odpowiedziałem Ci, rozpoczynając pytaniem retorycznym |: