Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wattson +101
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
I teraz taki idiota wysyła mi milion wiadomości, że termin za ten miesiąc już zaraz mija a on nadal nie dostał ode mnie kasy za mieszkanie, przecież jest umowa, więc jestem zobowiązana. Tłumaczę mu, że tą umową to on sobie może co najwyżej dupę podejrzeć, bo mieszkanie nie jest nawet zgłoszone do wynajmu, ale chyba nie dociera, bo straszy mnie sądem. Podobno jestem też człowiekiem bez honoru. Ehhh szkoda słów.
#zwiazki #zalesie #truestory
@gouomp: W sumie nie jest tego wiele, łatwo będzie zacząć od początku. Nie dramatyzuj.
tylko rób to ze spokojem i anielską miną na twarzy, ( samej nie możesz dać się ponieść ) a wtedy zobaczysz efekty - jak będzie wychodził ze skóry xD
to będzie dobre przedstawienie - po ile bilety ? xD
Komentarz usunięty przez autora
US nie ma tu nic do gadania, musiałabyś do US na nią donieść.
Tak czy inaczej - niezapłacenie podatku nie sprawia, że umowa jest nieważna. Ba, jeśli jest to umowa czasowa (jak większość umów), to rozwiązać umowę można tylko ZA POROZUMIENIEM STRON, co oznacza w praktyce, że właściciel może
Umowa jest na nas oboje, więc na niego też. Nie zamierzam wracać do tego mieszkania już nigdy w życiu, bo zbyt wiele krzywd mnie tam spotkało. W takim razie z właścicielką spróbuję się dogadać. A jak nie to będę myślała nad innym rozwiązaniem. Nie zamierzam już gnojowi niczego ułatwiać w życiu