Aktywne Wpisy
salvador94 +67
Mieli, pijcie ze mną kompot, dzisiaj o 18:45 urodziła mi się cała i zdrowa córka, całe 4480 g szczęścia!
#chwalesie #rodzicielstwo
#chwalesie #rodzicielstwo
Kutafonix215 +8
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
I teraz taki idiota wysyła mi milion wiadomości, że termin za ten miesiąc już zaraz mija a on nadal nie dostał ode mnie kasy za mieszkanie, przecież jest umowa, więc jestem zobowiązana. Tłumaczę mu, że tą umową to on sobie może co najwyżej dupę podejrzeć, bo mieszkanie nie jest nawet zgłoszone do wynajmu, ale chyba nie dociera, bo straszy mnie sądem. Podobno jestem też człowiekiem bez honoru. Ehhh szkoda słów.
#zwiazki #zalesie #truestory
@gouomp:
Co za śmieć #!$%@?.....
@gouomp: Uwielbiam takie opowieści. Nie obraź się, bo nie wiem jak było, ale to brzmi jakbyś była zmuszona z nim być.
@wiecejnizjednozwierze: W sumie to co w tym dziwnego? Minimalnie ogarnięty, dorosły już w końcu człowiek umie przewidywać konsekwencje swoich działań, jakim np. jest podpisanie umowy jak również posiada zdolność do znalezienia i podpisania / rozwiązania umowy o internet.
#!$%@? ludzie, nie dołujcie
@gouomp: najlepsza współlokatorka ever ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Skończ to szybko, mirabelko, bo to jakiś dramat jak
@gouomp: wow, facetowi wszystko zostawiłaś i płaciłaś, a z bogu ducha winną kobietą rozmowę chciałaś zacząć od grożenia US. :D
Komentarz usunięty przez autora