Aktywne Wpisy

SynMichaua +5
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz
SynMichaua +34
Mireczki, nie ruchacie nie dlatego, że macie 172 cm i brzuszek z kebaba.
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
źródło: IMG_4552
Pobierz

#hairboners #zmiana #nowotwory #pomoc
źródło: comment_ZZIvduI8JQPSP9TtBRG6XBdM5WPtu179.jpg
Pobierz@rozowaswinia:
nigdy nie
źródło: comment_ygJXyiN73HmNYR3V0Cd05tNq9vPhMaaT.jpg
PobierzZakładam, że OPka nie układała włosów przed pójściem do fryzjera (trochę mija się to z celem). Zakładam również, że na codzień układa. :-)
@agaja: :D powiedz to moim włosom, czesanie zajmowało mi z 10 minut, mycie to były akrobacje... żadna fryzura oprócz rozpuszczonych nie wchodziła w grę :<
@aldrig: pokazujesz zdjęcia lasek, które wyszły niemalże od fryzjera. na co dzień ciężko utrzymać taki efekt
źródło: comment_bDqnluorxl8Dq2SFRKauynjl3SxecuYl.jpg
Pobierz@rozowaswinia: no to może u Ciebie.
Ja man dlugie włosy, końcówki na prosto i wygląda to dobrze. Choć oczywiście komuś innemu się nie musi podobać.
Mnie się kobiety w krótkich nie podobają - na palcach jednej ręki mogłabym policzyć takie,gdzie uznam,ze ładnie .., ale ludzi, tyle opinii
Komentarz usunięty przez autora
Ja mam mega proste i nic sie z nimi nie da zrobic. Znaczy spejalnie mi to nie przeszkadza, bo ogolnie sa fajne i mają ładny kolor (taki ciemny bardzo kasztan wpadający w brąz, a pod słonce rudawe poblaski widac), ale pamiętam, że w dziecinstwie marzyły mi się loczki.. Męczyłam mame o zaplatanie na noc warkoczykow, ale przeszło mi,
ja z kolei ten problem mam, ze z racji tego, ze wlasnie sa proste, to tez przy fryzurach latwo o efekt takiej..plaskiej glowy, bo nie sa jakies szalenie objetosciowe niestety...
A co do dlugosci to chyba sobie dziecinstwo odbijam, bo mama z ciotka jedna zawsze mi na chlopaka obcinaly, a zawsze chcialam dluzsze :P
Mam za to kolezanke, ktora z racji uczeszczania
ja ścięłam z pasa do trochę za ucho. wyobraź sobie ten krzyk i lament