Aktywne Wpisy
DaVinciEnjoyer53 +66
Staranie sie o laske to 1 wielki mem,postanowiłem być sobą czyli zabawnym+ciekawym typem i co? Ch’j to dało kazda mi pisze że jestem sympatyczny ale raczej nie XD tak samo z miejscami,byla taka zuzka w ktorej sie zakochalem chciałem ją brać w najlepsze miejsca gdzie mozna wziasc dziewczyne lodowisko,lody,kawiarnia,siehi,resteuracje i nic a wczoraj patrze i co? Jest ze swoim gachem w … muzem XDDD typ ją wziął na wystawe garnków z gliny
sossaa +12
Co to jest? Jakąś modyfikacja leoparda? Po co to? Pojazd na wyposażeniu polski #ukraina
Członkowie Partii Razem odsłonili przed Sejmem ironiczny pomnik dedykowany ministrowi środowiska. Jest nim złota piła łańcuchowa, a podpis na cokole głosi: "Janowi Szyszce - wdzięczni deweloperzy i drwale".
http://www.wykop.pl/link/3637273/zlota-pila-dla-szyszki-minister-ma-swoj-pomnik-przed-sejmem/
#polska #neuropa #bekazpisu #bekazpodludzi #dobrazmiana #polityka
Kolejną sprawą jest to że każdy chce mieć drzewka i żeby było ekologicznie(oczywiście na cudzej ziemi). A co z tymi co mieszkają w blokach i nie mają ziemi? Czemu tylko posiadacze ziemi i drzew mają znosić
BRAWO, brawo, brawo! Wreszcie ktoś to napisał.
Skoro posiadacze drzew przysłużają się społeczności, uprawiając drzewa na swojej posesji, to społeczność powinna im za to płacić.
Inaczej dochodzi do takiego absurdu, że:
1. Kowalski i Wiśniewski mają dwie działki.
2.
@xionze: Argument w stylu:
Tak nisko cenisz życie człowieka? Giń.
Poczytaj sobie.
To wspólne prawo do własnego zysku na dłuższa metę szkodzi społeczeństwu.
Nie wszędzie wolna amerykanka jest dobrym podejściem.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ad hominem
Strawman
@ration: jak słyszę "Kowalski i Wiśniewski" to zaraz Korwin mi staje przed oczami. Jakoś te dwa nazwiska (wiem, bardzo popularne i mógł być przypadek, że takie same wybrałeś) szczególnie sobie upodobał dla swoich wywodów,
Ja jeszcze dobieram do swoich wywodów Malinowskiego czasem, jak potrzebuję 3 graczy/postaci do zilustrowania, nie wiem jakich dobiera Korwin :).
Kiedyś w zadaniach/łamigłówkach pojawiał się Abacki, Babacki, Cabacki, ale jako że Babacki jest odleglejszy i zbyt wyabstrahowany, wolę Kowalskiego, Wiśniewskiego i Malinowskiego :).
@Droper: Wystarczy być kochających regulacje faszystą.
~ Wdzięczni obywatel
@Tical25: kiedy niestety jest to prawda. dać w tym kraju wolną rękę w gospodarowaniu czymkolwiek kończy się według następującego schematu: wyrżnąć drzewa -> rozjeździć trawnik robiąc z niego parking -> wysypać
@InspektorDupa: bo jesteś zjebem, gdzie ty tu masz wysypiska i inne pierdoły o których piszesz?