Aktywne Wpisy

MonazoPL +36
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
Afrobiker +333
źródło: scaled_1000003128
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@robertx: czyli projekt z-----y. a projekt przygotowywała albo GDDKiA albo Strabak, zależy jaki przetarg był.
wiem, że łatwo mi się tak p------i sprzed komputera, ale metodą eliminacji ustal winnego i nie odpuszczaj, zawracaj dupę, pisz do
tak na poważnie - uderz do mediów, nic innego chyba nie pozostało
@djocznik: @x-ray: Obawiam się, że to może być jedyne wyjście... Ale jak i ono zawiedzie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nieprawnik here, ale w razie czego łap kontakt do naszych prawników https://porady.siecobywatelska.pl lub napisz na porady@siecobywatelska.pl, opisz sprawę, może oni znajdą coś, co da się tu jeszcze ugryźć (nie obiecuję, trudno mi tak ocenić z samego wpisu). Udzielamy pomocy bezpłatnie,
@galonim: @Nieprawidlowy_login: 3 razy próbowałem, 3 razy znajdowałem kancelarię, która się tym "kompleksowo zajmie"