Wpis z mikrobloga

@Afrobiker: to to i tak jest pół biedy, mojego ziomka narzeczona męczyła że prawdziwy chłop to ma robotę jak dekarz, a nie jak on za biureczkiem w urzędzie + jak może być po takiej robocie zmęczony, jak 8h siedzi na dupie?
Oczywiście korbę zerwało dopiero jak go zakotwiczyła dzieckiem, wcześniej problemu nie było
  • Odpowiedz
@Afrobiker: Jak zamieszkałem z moją różową, bez problemu pozwoliła mi zrobić z jednego pokoju siłownię+stanowisko do grania, bo wiedziała, że to moje dwie największe pasje.

Dziś to już moja narzeczona xd
  • Odpowiedz
@RitmoXL oo to jak moj rozwod 5 lat temu, mowie ze kupuje ps5 na premiere, ta ze za malo mamy chajsow, ja odpowiadam chyba ty a miesięcznie poprawianie brwi to 90 funta.I cyk rozwod byl, i najważniejsze nasz syn mieszka ze mna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja kiedyś poznałem laskę, która mi powiedziała, że prawdziwy mężczyzna powinien palić p-------y i żebym o tym pomyślał xD

Wiadomo, to była jakaś biseksualna lewaczka, Ale niesmak pozostał

@pubstomp-secc: długo to wymyślałeś, wykopek?
  • Odpowiedz
  • 20
@Afrobiker już dawno chciałem poruszyć ten temat czym się kobiety interesują?
Moja żona - inteligencją mnie po prostu zjada. Jest bardzo inteligentna. Matematyka, fizyka, języki. Szybko się uczy, wszystko łapie. Ale otaczający ją świat w ogóle jej nie interesuje. Głupi przykład graliśmy w quizwanie i za każdym razem z nią wygrywałem. Dookoła świata, historia, sport cyberswiat, filmy zawsze byłem od niej lepszy. Nadganiała w kategoriach ścisłych. Potrafi mi zadać pytanie czy
  • Odpowiedz