Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
MistrzKowalski +16

Panasonic 1000 mAh BK-4HGAE/4Box
- nigdzie na stronie eneloopa nie widzę takich, czyżby to był jakis zwykły akumulator Panasonica nie gwarantujący powolnego rozładowania? Moje poprzednie eneloopy AAA mają pojemnosc 750mAh a te mają 1000mAh... tylko jakoś nigdzie nie widze tego słowa klucz: eneloop
Dzwoniłem do Baltrade, ale oni nie wiedzą co to jest poza opisem dostępnym na ich stronie.
#akumulatorki #rower #fotografia
źródło: comment_icV0vSHMqLmW7zeCvLC8RCoLrN0ZCYcr.jpg
Pobierzzadzwoniłen na infolinie panasonica czemu nie ma info o tych aku na stronie... dostałem polecenie napisania do recepcji i przedstawienie sytuacji :) Napisalem, ciekawe czy cos z tego będzie. Może ktoś wczesniej rozwieje moje wątpliwosci.
Wez sprawdzone, moze maja mniej pojemnosci, ale dzialaja dobrze, wiesz co kupujesz.
Slowa klucza nie ma bo to nie ma nic wspolnego...
Dla porównania #eneloop 750mAh w najnowszej serii deklaruje 2000 cykli
Poprosiłem o informację o informację typu czas zachowania pojemnosci po jakimś okreslonym... czasie :)
- nie spodziewam się zbyt wiele, ale to juz daje nam pogląd na to, że te aku nie są warte zakupu jeśli
źródło: comment_Ssy9kPNH6LfRB6R9lh5FtzQcOroqrWBx.jpg
PobierzA im wiecej bajerow na opakowaniu tym mniej w srodku. Kasa jest jedna, albo ja wyda sie na inzynierow albo na marketingowcow...
Dopiero teraz trafiłem na ten wpis. Więc czym prędzej podzielę się #protipem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otóż pomiar pojemności powinien następować podczas rozładowania. Wówczas dowiemy się ile mAh można wydusić z akumulatora. Natomiast pomiar podczas ładowania daje