Aktywne Wpisy

b_oski +20

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

źródło: comment_6nSH3kvtqY2eWoNO4enVJG39aZIkzGFV.jpg
Pobierz@Einusologus: Jest płytkie. Oglądałem. Papierowi bohaterowie których perypetie wynikają z tego że nie umieją podejmować logicznych/dorosłych decyzji. Takie tańczące i śpiewające (i przystojne) teletubisie. (Ale muzyka fajna).
Komentarz usunięty przez autora
"Moonlight" - dobrze zrealizowany technicznie, natomiast sama historia, no k---a mać proszę was o litość. Wszyscy wiemy dlaczego
@orlando74: oglądałem wczoraj i nie rozumiem piania z zachwytu nad tym filmem... Jest tak amerykański, że aż żołądek wywraca na drugą stronę.
@loczyn: ale ten patos w tym filmie jest taki plastikowo-amerykański, że zamiast podziwu dla głównego bohatera powoduje, że stukasz się w głowę. Piękna historia, dobre zdjęcia, ale wszystko jest takie czarno-białe, że aż słabo się robi. Recenzje zrobiły mi smak na naprawdę świetny. Mnie osobiście po prostu zawiódł i tyle :)
To jak bys sie czepial ze w Bolywoodzkim filmoe tancza i spiewaja, a bys ominal fabule, postacie i wszystko inne.