Aktywne Wpisy

drakonia +476
Akurat w Polsce jako kobieta mam mnóstwo praw, których nie mają mężczyźni. A co słyszymy na marszu? Że jest odwrotnie. ¯\(ツ)/¯ Kobiety to, kobiety tamto, kobiety sramto. W kółko wyimaginowane braki jakichś praw względem mężczyzn. W sumie kobietom się nie dziwię, że chcą głosować na lewicę, bo politycy celowo uderzają w emocjonalne tony i łatwo jest tym sposobem pobudzić nas do działania. Za to beka z każdego faceta, który na serio chce

Norbercikk +197

![Kiedy chłopak załatwił Ci posadę, ale musisz iść do radia... [WIDEO] | Filmiki.t](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4d74557ab01d65919f15284e040bc7f195cd4858a581fe789a489fa257150754,q70.jpg)

Mam 2 glowne numery firmowe. Jeden do obierania dziesiatek/setek (nazwijmy go A) rozmow dziennie. Jak go nie odbiore to przekierowuje na moj prywatny numer (B) rozmowe. Narazie ten A to iphone, ale na dniach zmieniam na androida.
Ja by to ogarnac,zeby byla gdzies lista online odebranych polaczen? Da sie tym jakos zarzadzac madrze?
Jakas apka? Cos?
Idealny bylby export do arkusza google z data , godzina i numerem. Tam bym mozna corss-platform dodawac komentarze i zarzadzac jakos po ludzku. Narazie co wazniejsze ( moim zdaniem ) telefony dodaje do ksiazki jako np. Passat B5 , ale to nie zdaje egzaminu, bo pastuchow jest duzo. I teraz wiem, ze w sobote-niedziele dzwonil gosc od passata, ale nie wiem z jakiego numeru. Musze sobie przypominac, wertowac 2 telefony , sprawdzac czy zapisany tu czy tam. Czy sms przyszedl czy nie. Szczegolnie jak kilka rozmow i czesc przekierowana a czesc nie. Totalny bajzel.
Probowalem recznie wpisywac co wazniejsze leady do akrusza google, ale to nie dziala .
Najlepiej jakby oznaczac jakos leady jako wazne , dodawac komenatrze itd. .
Jakis eksport do CRMa czy cos? Byleby dostepne rownolegle z kilku platform.
Ktos ma jakis pomysl?
#telefony #crm
Juz powinno ulatwic sprawe, ale juz system notatek do kontaktow by pomagal.
Nie sadze,zeby w dzisiejszym swiecie nie szlao tego jakos normalnie rozwiazac.