Aktywne Wpisy

denazyfikacja +609
29 lipca udostępniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie młoda dziewczyna chwali się ilością swoich partnerów seksualnych. Znalezisko zawierało jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani żadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostało szybko usunięte przez moderację, a moje konto otrzymało bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIŚCI. Zgodnie z tą logiką, samo udostępnienie linka do treści utworzonej przez użytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiści.
1
1
źródło: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
zawisztheblack +260
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz

Usatysfakcjonowała mnie mina chłopaków, jak weszli do naszego kontenera biurowego (pracujemy na Zaporze Solińskiej).
Jak nas tylko zobaczyli, mieli osowiałe miny.
Oni: Och witamy, my chyba się wczoraj widzieliśmy w knajpie?
My: A no... owszem.
Oni: No hehe... jaka szkoda że człowiek nie wiedział, bo wiecie, my to wczoraj byliśmy strasznie zmęczeni, wiecie jak to jest, po długiej podróży, człowiek nie myśli.
No my raczej bez spiny, śmieszkowaliśmy, trochę się nam nawet ich szkoda zrobiło. Ale atmosfera była średnia.
No cóż, przedstawili co mieli przedstawić, faktem jest że dysponują sprzętem jednym z najlepszych w branży. W tym momencie mamy ze względu na zaistniałą sytuację bardzo dobre ceny, które jeszcze znegocjujemy.
Sory że bez fajerwerków, ale naprawdę ich zaskoczenie wszystko nam zrekompensowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_pQxCGU803TpKhOfSdEE7GVYAlgMQN2ao.jpg
Pobierz