Aktywne Wpisy
koala667 +220
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
@PRZ_SZLOSC: Nie wszyscy, miałem zlecenie dla kogoś z ASP, niezbyt zawiłe jak dla nich
Pewnie by ktoś przytulił od 1500 do 2000 za dwa trzy wieczory
Ale nie było chętnych
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: XXXXXDDDDDDDD
@zackson: To nie żart, był w Gdańsku w salonie robiony tatuaż za niemal 17 000 (plecy, klatka, ramiona) jako całość
I trochę zabrakło pomysłu i potrzeby był ktoś z zacięciem plastycznym, by dokończyć sprawę
Na kilku forach była prośba o pomoc
Nie wiem, co cię smieszy
@zackson: Nie, no, tu chodziło o mechanizmy takie jak w zegarku, rozumiesz koła zębate, jakieś inne ustrojstwa
Ogólnie tematyka tatuazu biomechanika
Żeby to dorysować, pozakańczać, no góra trzy weieczory, pisane było na forach i mówione o co chodzi
Ale odzew słaby, pewnie w ASP bogato zyją, albo nie było
@KorelacjaProkrastynacji: Potrafisz ty czytać, wszystko się działo w studiu, trwało to 8 miesięcy i potrzeba było pomocy plastyka lub plastyczki
Chyba nie myślisz, ze 17 000 zażyczył sobie Seba z dzielnicy
@KorelacjaProkrastynacji: ASP Gdańsk, przecież pisałem, ze wszystko działo się w Gdańsku
Dla jednych #!$%@? dla innych nie.
Pozdrawiam
Ale tu raczej chodziło o sam projekt a nie fizyczne wykonanie.