Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +2
Uprawianie seksu z dwoma kobietami brzmi wspaniale, ale jest męczące na dłuższą metę.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.

cl_master +3
Ja nie chcę jutro do roboty nieeeeeeeeeeee

Jako, że szanuje i doceniam jego skillsy razem z 80~ osobami postanowiliśmy go wesprzeć.
Okazało się, że wygrałem nóż jako pierwszy z patronów i przed chwilą go rozpakowałem (。◕‿‿◕。)
Całość kosztowała mnie 10zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaram się jak dziecko, jest śliczny - zdecydowanie ładniejszy niż na moich zdjęciach. Wykonanie jest solidne, jest stosunkowo ciężki ale to pewnie efekt drewna jako obicia zamiast taniego plastiku jak w moich poprzednich nożach.
Udało mi się już nawet nim zaciąć sprawdzając jego ostrość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najpiękniejsze w tym jest to, że taki nóż był takim moim małym marzeniem, ale zawsze jak lądował gdzieś na licytacji to uzyskiwał zaporowe ceny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem co jeszcze mogę napisać, bo jestem całkowicie zajarany dlatego chciałbym Wam serdecznie polecić Mireczka @Trollsky i jeśli też chciecie taki nóż to polecam wspieranie Michała.
#wygryw #trollsky #knifeboners #knifemaking #noze #nozeboners
źródło: comment_3OAbL0H0eRWi9mHdl1brESAMGEodZJiC.jpg
Pobierzźródło: comment_RDDqSKgHFd6fUdAdaNRglhWvBoiBMFfr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_2oFnFXrtfVjJtFeZ39trVW8akZ7x30u6.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
JANUSZE Z GRUPY NOŚ NÓŻ GO NIENAWIDZĄ
ZOBACZ MEMY xD