Dziś odkryłem, że poprzedni właściciel mojego Lexusa zamontował sobie w okolicy tylnego zawieszenia zapasowy kluczyk, gdyby pewnie zgubił ten właściwy i tak sobie wisiał przez 18 lat to musiał być bardzo zapobiegawczy człowiek!! Szacuneczek Panie Ravazollo Romeo Franco!
W sumie to zajebista koncepcja, ale kostkę immobilisera, gdzie indziej bym schował dla bezpieczeństwa.
@pogop: @Eternit_z_azbestu: przecież to jest stary patent złodziei samochodów ,auto podczas serwisu w ASO ma montowaną kopię kluczyka w miejscu łatwo dostępnym dla poinformowanego
@sailor_73: do tego to nie trzeba nigdzie kluczyków podczepiać. Robisz nowy kluczyk w serwisie, adres spisujesz z dowodu i zabierasz samochód. Nie dorabiaj filozofii
@pogop: "do tego to nie trzeba nigdzie kluczyków podczepiać. Robisz nowy kluczyk w serwisie, adres spisujesz z dowodu i zabierasz samochód. Nie dorabiaj filozofii" ile aut ukradłeś swoim sposobem ?( ͡°͜ʖ͡°) w sumie każdy sposób dobry jak działa
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Dziś odkryłem, że poprzedni właściciel mojego Lexusa zamontował sobie w okolicy tylnego zawieszenia zapasowy kluczyk, gdyby pewnie zgubił ten właściwy i tak sobie wisiał przez 18 lat to musiał być bardzo zapobiegawczy człowiek!! Szacuneczek Panie Ravazollo Romeo Franco!
W sumie to zajebista koncepcja, ale kostkę immobilisera, gdzie indziej bym schował dla bezpieczeństwa.
#zlomnik #samochody #motoryzacja #protip
ile aut ukradłeś swoim sposobem ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
w sumie każdy sposób dobry jak działa