Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +202
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Jeżeli obrzęk już uległ przesiękowi co wtedy pomaga? Ani zimno ani altacet więc proszę odpowiedzieć co?
Zimno faktycznie nie zadziała, bo to tylko mechanizm obkurczający naczynia.
Liczylam, że sie na tym znasz gdy zadawałam pytanie o te 2 godziny, mysłalam ze coś czytaleś z nowszych badań, są lepsze trendy co do skuteczności po paru godzinach i w dodatku ogólnodostępne. To sie zmienia w medycynie, a nie zawsze sie o nowinkach slyszy.
Ale najwidoczniej tylko
Weź się zastanów na przyszłość, bo czyms takim kiepski poziom prezentujesz. To tak głupie.
Niestety nic wspólnego z pasją pijacką Twojego męża nie rozwijam. Praca w pogotowiu od 20 lat a z gołębicą to taki tekst, który stosuję wobec zbyt mądrych w tej materii. Gdyby głupota mogła latać byłaby pani gołębicą...
Pozdro.
Mąż wyraźnie nie radził sobie z presją.