Aktywne Wpisy
nevin +50
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
NoweKontoStaryJa +117
Cześc. Szukam dziewczyny, która szuka chłopaka, z którym mogłaby rozwijac się intelektualnie, cwiczyc pamięc, myslec, zadawac sobie pytania. Która jest fanatyczką myślenia, której sensem życia jest cwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis
Właśnie obudziłam się z ręką w nocniku, #studbaza pierwszy semestr a ja prawdopodobnie będę miała 16ects długu czyli #!$%@? z uczelni.
Poszłam na trudny kierunek związany z matematyką, uczyłam się dużo ale to nic nie daje, jeszcze pół biedy jakbym mogła zacząć od następnego roku tylko, że teraz mieszkałam za stypendium socjalne a jak wywalą mnie to je odbiorą i będę musiała iść do pracy ale wtedy odbiorą mojej rodzinie socjal bo przekroczę limit a także w październiku stypendium i nie będę mogła się uczyć bo po prostu nie będzie czasu na naukę i pracę. Nie wspomnę już o tym, że olałam znajomych i jakiekolwiek relacje z niebieskimi bo nie miałam kiedy się spotykać...
I co tu robić?
#gorzkiezale #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
1.idz na kierunek o ktorym nie masz pojecia
2.nie zaliczasz nic oprocz socjologii i etyki
3. Wylatujesz
4. Placz na mirko xD
Na rok masz ok 60ects (ok bo u mnie bylo czasami tak ze jeden rok za 58 drugi za 62 i sie wyrownywalo)
Czasami najczesciej przedmioty waza 3pkt za konwersatoria, 5 za egzamin sredniej trudnosci, 8 za obszerniejszy egzamin.
Ale raz zdarzyl mi sie egzamin z dwusemestralnego przedmiotu z wagą 21ects xD
rozumiem ze tylko Twój kierunek jest trudny;)?
powodzenia:)
Moja praca wtedy(teraz już była) to była walka nie było poprawek, ludzie mogli zginąć jak się pomyliłem czy jechało się bez snu