Aktywne Wpisy
Tacho_ +17
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
LittleBallofFur +104
Właśnie obudziłam się z ręką w nocniku, #studbaza pierwszy semestr a ja prawdopodobnie będę miała 16ects długu czyli #!$%@? z uczelni.
Poszłam na trudny kierunek związany z matematyką, uczyłam się dużo ale to nic nie daje, jeszcze pół biedy jakbym mogła zacząć od następnego roku tylko, że teraz mieszkałam za stypendium socjalne a jak wywalą mnie to je odbiorą i będę musiała iść do pracy ale wtedy odbiorą mojej rodzinie socjal bo przekroczę limit a także w październiku stypendium i nie będę mogła się uczyć bo po prostu nie będzie czasu na naukę i pracę. Nie wspomnę już o tym, że olałam znajomych i jakiekolwiek relacje z niebieskimi bo nie miałam kiedy się spotykać...
I co tu robić?
#gorzkiezale #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
i bądź milszy
Komentarz usunięty przez autora
POSZŁAM NA HEHE POLIBUDE, SSAŁAM SOCJAL A TERAZ MAM REKĘ W PIŹDZIE BO ZABIORO I JESZCZE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ BOLCA
Sam studiuje automatykę i robotykę, podchodziłem do niektórych egzaminów i po 4 razy ale trzeba brać zeszyty w rękę i klepać zadania. Samo się nie zrobi a za darmo inżyniera nie dają, trochę trzeba też dać od siebie.