Wpis z mikrobloga

@Prawdziwy_Polak: Zastanawiam się o co ludzie mogą się czepiać ibooda. Kupuje tam co jakiś czas od dobrych 3-4 lat i nigdy nie miałem problemów. Gwarancje z reguły mają swoją bo sprzęt mają z dziwnych źródeł, najpewniej jakieś leżaki magazynowe z Holandii. Zawsze zwracają kasę, nigdy nie naprawiają. Jak coś dojdzie rozwalone to bez problemu robi się zwrot do ich siedzimy w PL.
Sprzęt czasami może być np. bez oryginalnego opakowania
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Polak: > napisałeś multum rzeczy o, które można się przyczepić

Tzn? O co można się przyczepić? Że sprzedają sprzęt bez oryginalnego opakowania i piszą o tym w opisie? O tym, że sprzedają sprzęt odnowiony i informują o tym przed zakupem? No za bardzo dalej nie wiem. Jasność współpracy z ich strony jest zawsze dla mnie oczywisty, gwarancje wiem jaka jest. Jeśli ktoś chce gwarancje producenta i wszystko najlepsze to niech
  • Odpowiedz
@Chicane: a teraz usiac wez gleboki oddech i jebnij sie w czolo bo piszesz glupoty :)
Hurr durrr stracil pieniadze... ja j---e, az przykro patrzec na bordo. I te 6 opinii na krzyz z czego wiekszosc 2014rok i rozzalone grazyny.
Jak byly hunty to swego czasu pol wykopu na iboodzie siedzialo.

@tito17: to byla zarzutka, bo sie strona po holendersku ladowala i fajne kwiatki wychodzily.
Sam widzisz ilu
  • Odpowiedz