Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

#podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #heheszki #tinder
źródło: comment_KfCufam6W06u1bONFNRIn3fAGAfS4NxZ.jpg
Pobierz"Wysyłam ważną wiadomość,
zabij zabij się",
przynajmniej by się rymowało
Komentarz usunięty przez moderatora
@rossx: Oceniaj po jednym zdaniu czy kilku człowieka, nazywaj się inteligentną :)
@ManiakSeksualny: Skala rozowychpaskow jest mniejsza niz od 1/10 XD albo jestes mniej niz 5/10 i wtedy nazywa cie zwykłym albo powyzej 5/10 i wtedy chce sie umowic i tez da cos w granicach od 6 do 10 w zaleznosci od stanu podniecenia XD
@rossx: Ale to jest Marcin a nie Seba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
Dziewczyna ocenia facetów po wyglądzie i
Z drugiej strony, twój styl odpowiedzi na mój komentarz, nie jest lepszy
A co do nadskakiwania i zabawiania kobiet- gdybyś się chwilę zastanowił nad moim komentarzem, to łatwo wywnioskować, że takiego zachowania oczekuje wiele kobiet. - co jest
@Jurga09: Z twojego komentarza nic takiego nie wynika i wyniknąć nie może. Może co najwyżej wynikać twoja opinia na ten temat, a nie wiedza o stanie faktycznym.
Nie zarzucam ci, że uważasz, iż do kobiet trzeba jak do księżniczek. Objawem stulejarności jest stwierdzenie,
Ale dalej nie rozumiem, czemu z uporem maniaka zarzucasz mi mentalną stuleję. Jeśli przytoczony przez Ciebie cytat to jedyny argument, to trochę za mało.