Wpis z mikrobloga

Wg wykopowej zasady staram się dostrzegać szarych mirków ale ten typ przelał czare goryczy bo 90 % z nich to kiepski materiał nawet na partnera do rozmowy. I co dziwne nie pamiętam żebym go dała w prawo ,także może przypadkiem dałam łapke w górę

@rossx: Oceniaj po jednym zdaniu czy kilku człowieka, nazywaj się inteligentną :)
  • Odpowiedz
To jest 3/10?! To ja serio jestem -1100/10

@ManiakSeksualny: Skala rozowychpaskow jest mniejsza niz od 1/10 XD albo jestes mniej niz 5/10 i wtedy nazywa cie zwykłym albo powyzej 5/10 i wtedy chce sie umowic i tez da cos w granicach od 6 do 10 w zaleznosci od stanu podniecenia XD
  • Odpowiedz
różowa nie chce wykopka spierdoksa 3/10

hurr durr w dupie ci sie poprzewracało, zostaniesz z kotem w wieku 30 lat XD

różowa paruje się z gościem który założmy jest 3/10

po co się z kimś takim sparowałaś, ale karyna

dziękuje pan wykop

@
  • Odpowiedz
Gdy widzę podobny festiwal spierdzielenia Mireczków zawsze świta mi w głowie jedno pytanie

Quo Vadis Mikroblogu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziewczyna ocenia facetów po wyglądzie i
  • Odpowiedz
@bh933901: Zauważyłem, że chamski styl rozmowy, dlatego napisałem, że taki "typowy Seba"

Z drugiej strony, twój styl odpowiedzi na mój komentarz, nie jest lepszy

• Odpowiedz
@Jurga09: Mój komentarz jest adekwatny do twojego p---------a. Tylko w twoim stulejarskim wyobrażeniu kobieta to księżniczka, przed którą trzeba pajacować, żeby się nie znudziła i sobie nie poszła. Wystarczyło poprosić po ludzku, żeby OP-ka opowiedziała o sobie, a nie pisać coś w jakimś niezrozumiałym narzeczu człowieka jaskiniowego.
  • Odpowiedz
@bh933901: " Wystarczyło poprosić po ludzku, żeby OP-ka opowiedziała o sobie, a nie pisać coś w jakimś niezrozumiałym narzeczu człowieka jaskiniowego. " - W pełni się z Tobą zgadzam. Co więcej- sam staram się tak robić. ( ͡º ͜ʖ͡º)

A co do nadskakiwania i zabawiania kobiet- gdybyś się chwilę zastanowił nad moim komentarzem, to łatwo wywnioskować, że takiego zachowania oczekuje wiele kobiet. - co jest
  • Odpowiedz
gdybyś się chwilę zastanowił nad moim komentarzem, to łatwo wywnioskować, że takiego zachowania oczekuje wiele kobiet.

@Jurga09: Z twojego komentarza nic takiego nie wynika i wyniknąć nie może. Może co najwyżej wynikać twoja opinia na ten temat, a nie wiedza o stanie faktycznym.

Nie zarzucam ci, że uważasz, iż do kobiet trzeba jak do księżniczek. Objawem stulejarności jest stwierdzenie,
  • Odpowiedz
@bh933901: Co do chamstwa i permanentnego zidiocenia naszego "Seby" jesteśmy zgodni.

Ale dalej nie rozumiem, czemu z uporem maniaka zarzucasz mi mentalną stuleję. Jeśli przytoczony przez Ciebie cytat to jedyny argument, to trochę za mało.

• Odpowiedz
@Jurga09: Urojenia i imputowanie księżniczkowania OP-ce tylko dlatego, że ma macicę, to za mały dowód na stulejarstwo? Ja myślę, że tamtym zdaniem awansowałeś do czołówki lokalnych stulejarzy.
  • Odpowiedz