Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

ale kwikłam XD
@Hannahalla: a co jeśli nie zdążę zwrócić całości? grałbym na czas, niech się "spóźni na samolot" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OddechProkuratoraNaSzyi: Był (i chyba nadal jest) jeden taki cwaniaczek, wykorzystuje to że reklamacja jest rozpatrywana od ręki.
@kostniczka: To działo się na Marszałkowskiej, byłam tam jako support. Kupowała ciuchy od projektantów na 1500 zł (jakoś tak, tysiak był
@Ka4az: Dokładnie. Im się chce jeździć po wszystkich haemach w Wawie - tu trochę zwrócą, tam trochę...
@Niewierny_Mops: Ja jako pracownik miałam z tym więcej pitolenia się xD No i WSZYSTKIE PARAGONY za haemowe kupione ubrania trzeba było trzymać dwa lata. Wiesz, przychodzisz do pracy w koszulce haema, kontrola, nie masz paragonu? P--------e, mogłeś/aś ukraść.
Ale od dawna tam nie pracuję - lecz pamiętam doskonale ten armagedon i młyn.