@Hannahalla: Oni ściągają te metki a potem metkują metkownicą, jak dobrze pójdzie to oddają do pralni chemicznej (ale to pewnie tylko te droższe marki) - teściowa pracuje w branży filmowej. :-) 80% Arkadii to używane ubrania.
@kociorek żebyś wiedział, że z bakalarskiej i to takie odpady z bakalarskiej. Tragedia. Jest jeszcze kilka normalnych ale ten co ja pracuje to się za miesiąc zamyka, obok praktycznie już wszystko się zamyka. Ludzi nie ma zupełnie, praca spoko bo siedziałam i się uczylam cały czas ale ogólnie tragedia.
@sohee: Można i tak, metkownice można kupić wszędzie. A jaki był na ich twarzach w---w jak zobaczyłyśmy że jakiś ciuch jest uszkodzony - hajs się nie zgadzał ( ͡°͜ʖ͡°) A, i nikt nie będzie dawać do pralni chemicznej sweterka za 59,90 ( ͡°͜ʖ͡°) choć były też kupowane garniaki z serii premium. I tak mnie to wkurzało, bo te
HALO MOGŁABYŚ MI KASĘ DAĆ W GOTÓWCE HALO MAM SAMOLOT PODKREŚLAM SAMOLOT ZA GODZINĘ I MUSZĘ ZWRÓCIĆ CIUCHY Z GÓWNOLITU ZA 8 PATYKÓW HALO JESTEM WAŻNA JA PRACUJĘ DLA TEFAŁENU JAK TO NIE WYSYŁACIE FAKTURY CO ZA AMATORKA SZYPKO BO MAM SAMOLOT.
@Hannahalla: a co jeśli nie zdążę zwrócić całości? grałbym na czas, niech się "spóźni na samolot" ( ͡°͜ʖ͡°) To poleci
@kociorek no i dalej tak jest, jest kilka sklepów takich spoko a reszta to tragedia. Sieciowek nie otworzą bo kierownictwo przejęły jakieś turasy i mają w dupie wszystko, dlatego ściągają bakalarska bo podobno bakalarska ma się zamykać. Przez rok czasu żeby nie próbować robić żadnej reklamy to tragedia, przecież nawet ludzie z Warszawy nie wiedzą, że coś takiego istnieje.
@robin_caraway niestety, najlepiej kupować zaraz po dostawie. Jak pracowałam w intimissimi
@wiecejnizjednozwierze: A mnie nie obchodzi jakie mają zalecenia z góry, nikt ich do takiej pracy I DO TAK NIEPRZYJEMNEGO I PRETENSJONALNEGO ZACHOWANIA nie zmuszał. Zachowują się jak bydło sami z siebie i nie mam zamiaru ich nie oczerniać.
A mnie nie obchodzi jakie mają zalecenia z góry, nikt ich do takiej pracy (...) nie zmuszał
@Hannahalla: a ich nie obchodzi że musicie się z tym użerać i was też nikt do takiej pracy nie zmuszał ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ nadmieniłam o tym że mają te zalecenia odgórnie bo to prawda, mają nad sobą producentów którzy chcą przyoszczędzić na wszystkim więc bardziej bym tu
Komentarz usunięty przez autora
@vkzk: ಠ_ಠ
@Hannahalla: a co jeśli nie zdążę zwrócić całości? grałbym na czas, niech się "spóźni na samolot" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To poleci
@robin_caraway niestety, najlepiej kupować zaraz po dostawie. Jak pracowałam w intimissimi
Komentarz usunięty przez moderatora
Gx
@Hannahalla: a ich nie obchodzi że musicie się z tym użerać i was też nikt do takiej pracy nie zmuszał ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ nadmieniłam o tym że mają te zalecenia odgórnie bo to prawda, mają nad sobą producentów którzy chcą przyoszczędzić na wszystkim więc bardziej bym tu
- Spokojnie proszę Pani, do Cebulowa jest też pekaes.
Gx
@Hannahalla: Przymierzalnie są koedukacyjne przecież!