Wpis z mikrobloga

#tibia
Używa ktoś Tibia Tunnel?

NoPing niezbyt mi podszedł (dość wysokie pingi, ale bez kicków). Chciałem wypróbować Tibia Tunnel. Robię wszystko zgonie z instrukcją, firewall/antywirus wyłączony, próbuję różne serwery (EU i US) i chociaż gra jakby próbowała się połączyć z Tibią przez ten program, ale nie mogę się zalogować, tylko okienko connecting wisi i wisi.
  • 14
  • Odpowiedz
@ripp1337: Trochę się pozmieniało u nich teraz widzę. Kiedyś było 30 minut darmowych i trzeba było się przelogowywać, a teraz "Try Pingzapper free for 7 days, no payment information required!"
I zmieniły się warunki przy poleceniach od innych użytkowników, teraz bonusy są tylko przy pierwszym zakupie zamiast każdorazowo :|
  • Odpowiedz
@ripp1337: @kroxintu: pamiętaj, że kicka można mieć zawsze.. to pomaga w większości przypadków kiedy normalnie dostałbyś kicka, ale nie zawsze działa, ostatnio na środku roshamuul z full klatą dostałem kicka :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Trusky92 Nie wiem, na jakiej zasadzie to działa, ale bez tych programów mam czasem kicka co kilka minut. Z tymi programami, jak uda mi się wybrać dobry serwer, kicków nie mam.
  • Odpowiedz