Aktywne Wpisy
Sylvio19 +2092
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy

Obiboq +50

Hej programistyczne Mirki, programuję od jakiegoś czas w c# (nauka własna), czy mógłby któryś z Was polecić jakąś sensowną listę/stronę przykładowych projektów "to sharpen c# skills"? Sensowną oczywiście subiektywnie.
Trochę już umiem, potrafię napisać średnio skomplikowaną appkę w WPF, prostą stronę w asp.net mvc 5 (php też, css html js straszny nie jest) i chciałbym stać się "lepszy" poprzez pisanie projektów, ale nie mam pomysłów jaki to mógłby być projekt. Coś, o czym może mógłbym też bez wstydu wspomnieć na rozmowie kwalifikacyjnej.
@keltan: Pomyśl ile chciałbyś zarabiać, w sensie ile by ci ułatwiło życie i zacznij tyle zarabiać!
#gownorada
http://www.csharp-examples.net/
(miałem napisać długi post, ale potem dałem sobie spokój, wpisałem w google "C# list example apps" i dałem ci 1 nieźle wyglądający wynik)