Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Dzień dobry.
Z takich życiowych osiągnięć to jestem czarodziejem #pdk
Ale do rzeczy: przedwczoraj miałem randkę. Zaprosiłem ją na frutidimare.
(Jej miłość to Korsyka, Sardynia, Francuska Riwiera)
I zaczął się dramat.
1. Przystawka: ośmiorniczka i małże
- nie wiedziała jak otworzyć muszle
- nie chciała bym poprosił kelnera o wskazówkę spożycia
- siłowała się nożem stołowym, bo nie potrafiła tym szpikulcem
- finalnie wyślizgnęło się jej z rąk, na ubranie i podłogę xD
- ośmiornica ją brzydziła
(zjadłem trochę ośmiornicy nożem i widelcem, nie mając pojęcia czy spożywa się to w inny wyrafinowany sposób)
2. Ryba na główne
- autentycznie nie wiedziałem że w wieku 20+ można nie potrafić jeść ryby
- zmasakrowała rybę na talerzu
- wydziabywała mięsko widelcem
- gdy doszła do kręgosłupu i dużych osci - finito
- i chyba nie skumała że małe ości normalnie wyjmuje się palcyma z ust drugą dłonią zasłaniając
po prostu każdy kęs to była dla niej męka
3. Deser
Zjadła cały xD
Tak więc super randka w restauracji wyszła tak że zjadła trochę rukoli, sałaty, bakłażanu i ryżu i uwaliła się malżem.
Nie skreślam panny, ale miałem bekę jak stąd do #warszawa
Panna była momentami bliska płaczu, i z poczucia autokompromitacji pewnie nieprędko uda mi się ją powtórnie wyciągnąć.
Więc w sumie źle nie było, rozmawialiśmy, ale co się zobaczyło to się nie odzobaczy. No i z takich refleksji, to ani politechniki ani uniwersytety nie wystarczą do ukrycia źdźbeł słomy wystających z butów na wysokim obcasie. Oraz że fascynacja miejscem u dziewcząt ogranicza się chyba do zdjęć z wakacji.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tfwnogf #gotujzwykopem #samiecgamma #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale ona zgodziła się na to czy nie uprzedziłeś jej, co zamawiasz? xD
@vytah: nie oceniam
@miesozerna: jak dostajesz zaproszenie na randkę to płacisz za siebie? W dobrym tonie jest by płacił mężczyzna, płacenie przez kobietę jest trochę faux pas i świadczy o jakiś kompleksach, przeżywaniu że jak ktoś płaci to u kogoś coś zaciągam...
@Shyvana: 1. Gdybym napradę interesował się Japonią to bym 1 raz zjadł ich
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: A ja gdzieś to pomieszałem? No raczej nie bardzo.
@AnonimoweMirkoWyznania: ta paluszki rybne albo kostke ;D
Komentarz usunięty przez autora
@iedrzei: no nie musi, ale z drugiej strony jakbym był zafascynowany jakimś miejscem, to chociaż ich kuchni bym spróbował. Nie mówię, że jak ktoś np pasjonuje się Włochami to musi uwielbiać ichnią kuchnię, ale nawet nie spróbować
Co ma jedno z
Zamkniete malze?
Nie wierze. Podaj nazwe knajpy w ktorej byliscie.
@iedrzei: "robactwo" to masz w dupie ;D.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Robaki