Wpis z mikrobloga

@Blaskun A ciebie co obchodzi, co mnie obchodzi co jego obchodzi?

A tak na serio po prostu nie przemawia do mnie myślenie @zyciejestpiekne w stylu "nie lubię discpolo, więc nikomu nie może się podobać", bo to do niczego nie prowadzi. Jasne ludzie są tak "zaprogramowani" by porównywać się z innymi i jest to naturalne ale na koniec liczy się tylko to czego ja chcę i to czy np. ktoś lubi
  • Odpowiedz
@PokeFapper: Nie chodzi mu o to. Chodzi mu o nazywanie siebie przegrywem tylko dlatego, że nie n------o się do pozygu oraz, że skromność i te inne cechy z których człowiek był dawniej dumny zastąpiono przez infantylizm, pozerstwo itd.
  • Odpowiedz
@PokeFapper: Sam znam takich imprezowiczów z dobrych domów i to nie są zakamarki bo to było jedno z lepszych liceum według rankingów. Ciągle przechwalki kto ile nie wychlal, a z kim się przelizal.
  • Odpowiedz
@MINDGAME: Nie widujesz ludzi, siedzisz 24h w piwnicy i tylko wrzucasz jakieś wpisy na wypok?

A tak na serio to chcę tylko powiedzieć że młodość ma swoje prawa i takie głupie przechwałki mają miejsce tylko wśród nastolatków i serio błagam was, Ciebie i @zyciejestpiekne nie kreujcie się na ostatnią ostoję zdrowego, rozsądku i nie próbujcie być świętsi od papieża - #beentheredonethat i w dodatku płacę za
  • Odpowiedz
@PokeFapper: Ja się nie oburzam. Ja stwierdziłem tylko fakty z mojego życia. Aha i studiuje, a potem spędzam czas w domu. Nie mam znajomych, już nie mam... Nie z tego powodu o którym rozmawiamy. A właściwie to odszedłeś od tematu.
  • Odpowiedz
@MINDGAME: Nie, nie odszedłem, po prostu p-----------o pt. "jaka ta dzisiejsza młodzież jest niedobra" jest pozbawione sensu, a idące z tym w parze z użalanie się nad sobą jako kimś niezrozumianym ale jednocześnie wyjątkowym jest motzno szkodliwe.
  • Odpowiedz
@PokeFapper: To według ciebie każda dyskusja jest bez sensu. Nie oceniam ich, oni jak chcą się chwalić obzyganym czymś tam to niech się chwala - to ich godność. Chodzi tu cały czas o pochwale przyziemnosci, rozumiesz? Jak OP napisał, powody do wstydu stały się czymś akceptowalnym i pochwalanym. Aha i nie kreuje się na jakiegoś freethinkera xs
  • Odpowiedz