@LurkerEmigrant: rozumiem, że rozpoznajesz słoików po tym, że np palą na przejściu? Piszesz głupoty, dobrze Ci poradzili bys odpuścił myślenie Żebyś nie wyjechał z kompleksami jak w kilku wcześniejszych postach - urodziłem i wychowałem się w Poznaniu więc daleko mi do słoika, czy pochodzącego z mieścin/wsi @wsxx:
@LurkerEmigrant W sumie nigdy nie dziękuję za przejazd windą, ale dzień dobry i do widzenia mówię XD
@LurkerEmigrant: jako miastowy uwazam inaczej : Poprostu przyjeżdżając do miasta powinni nauczyc sie zycia tu. Zeby wszystkim żyło sie lepiej. Mi jest zawsze milo, jak ludzie przyjezdzaja do mojego miasta za lepszym zyciem. Napływ "nowych" do miasta jest bardzo istotny
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
@LurkerEmigrant: to przestań i zajmij się czymś, co ci jako tako wychodzi xd
@LurkerEmigrant: nigdy się z tym nie spotkałam o.O Jak już to ludzie 'do widzenia' mówią.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: a gdzie tu masz złe tagi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@perrymaniak: oho, znów trigger. kolejny z kompleksami.
@LurkerEmigrant:
Żebyś nie wyjechał z kompleksami jak w kilku wcześniejszych postach - urodziłem i wychowałem się w Poznaniu więc daleko mi do słoika, czy pochodzącego z mieścin/wsi
@wsxx:
A to kwestia
@LurkerEmigrant: JESTEM RODOWITYM
POWTARZAM
RODOWITYM MIESZKAŃCEM
Z
Poprostu przyjeżdżając do miasta powinni nauczyc sie zycia tu. Zeby wszystkim żyło sie lepiej. Mi jest zawsze milo, jak ludzie przyjezdzaja do mojego miasta za lepszym zyciem. Napływ "nowych" do miasta jest bardzo istotny