Aktywne Wpisy

Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

PorzeczkowySok +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#java #programowanie #intellij
@HCLB: dla indywidualnego niby nie jest, pytanie czy bede mogl na takiej licencji pracować w korpo czy bede musial prosić korpo o wykupienie licencji biznesowej?
@Kuriozal: Ale nie na etacie
+
https://sales.jetbrains.com/hc/en-gb/articles/206544499-Can-a-company-reimburse-my-personal-license-purchase-
@Eoghan: No bez przesady. W poprzedniej pracy jechałem na Community, teraz mam Ultimate i akurat jeżeli chodzi o Springa, to nie robi mi to żadnej różnicy. Z jakich ficzerów korzystasz regularnie? Chyba tylko podpowiadanie w application.property mi się przydało, ale i tak zawsze zaglądam w dokumentację.
Bardziej mnie bolało brak podpowiadania w JS.
Brak kreatora spring boot
Brak wsparcia w xmlach i propertiesach/yamlach
Brak wygodnego deployowania aplikacji pakowanych jako war na serwer
Wykrywanie brakujących zależności / starterów
Brak wsparcia
2) Propertiesy wymieniłem, ale tak jak pisałem, mnie nie boli :)
3) Zawsze korzystałem z wbudowanego tomcata. Deployowanie na serwer załatwia jenkins
4) Tu nie bardzo wiem o co chodzi.
5) Racja! Zapomniałem, to jest dobry ficzer
6) JS/CSS to nie jest Spring ;)