Aktywne Wpisy

DrJudym +154

mirko_anonim +27
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

całość wyszła jakieś 430zł, a konkretnie:
blat - 99zł
szafki na których trzyma się biurko - 2x99zł
do szafek 3 pudełka - 3x13zł
i jedna podwójna szuflada - 80zł
na środku blatu z tyłu jest dodana noga za 10zł, tak jakby co.
Miałem zamiar połączyć wszystko czmś takim, ale okazało się, że nie pasuje, więc użyłem zwykłych kątowników.
Finalnie mam wielkie biurko -250x75cm w całkiem niezłej cenie.
Całość jest bardzo stabilna.
do tego z elementów szafki których nie wykorzystałem powstały 2 półki rogowe.
#majsterkowanie #diy #meble #chwalesie i do tego #pcmasterrace bo komp i5 6500, ram 8gb ddr4, grafa gtx1060 6gb, i monitor uwhd 29 cali 21:9
źródło: comment_4WfHOSK9u2DGtsJ4NxtZAOES7lZuoaza.jpg
Pobierzźródło: comment_EQDPu3cZ1tTtz0rvndaLwC0boHnsgZyv.jpg
Pobierz@ktoosiu: dlaczego?
pomysł fajnny choć z białym blatem by było według mnie lepiej :)
@ktoosiu: Za taki zestaw i to co widzę to niezbyt tanio ale przynajmniej masz to co chciałeś :)
Mnie akurat zdecydowanie bardziej podoba się biurko @simun no i nawet wyszło taniej :)
@ElCidX: No to prawda