Wpis z mikrobloga

Mireczki widzę, że zrobił w goroncych furorę wpis z biurkiem diy, więc i ja się pochwalę. Nie znalazłem żadnego biurka o pożądanej przeze mnie powierzchni roboczej, więc postanowiłem zrobić sam, wszystko z #ikea
całość wyszła jakieś 430zł, a konkretnie:
blat - 99zł
szafki na których trzyma się biurko - 2x99zł
do szafek 3 pudełka - 3x13zł
i jedna podwójna szuflada - 80zł
na środku blatu z tyłu jest dodana noga za 10zł, tak jakby co.
Miałem zamiar połączyć wszystko czmś takim, ale okazało się, że nie pasuje, więc użyłem zwykłych kątowników.
Finalnie mam wielkie biurko -250x75cm w całkiem niezłej cenie.
Całość jest bardzo stabilna.
do tego z elementów szafki których nie wykorzystałem powstały 2 półki rogowe.

#majsterkowanie #diy #meble #chwalesie i do tego #pcmasterrace bo komp i5 6500, ram 8gb ddr4, grafa gtx1060 6gb, i monitor uwhd 29 cali 21:9
ktoosiu - Mireczki widzę, że zrobił w goroncych furorę wpis z biurkiem diy, więc i ja...

źródło: comment_4WfHOSK9u2DGtsJ4NxtZAOES7lZuoaza.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@LubieKiedy to łączenie od strony blatu jest ok, ale od strony szafki jest za małe na brzeg szafki przez co można je przyczepić tylko do półki w szafce. Co do koloru to kwestia gustu
  • Odpowiedz
@ktoosiu: gratki fajne biurko. U mnie nie bylo tyle miejsca w pokoju na tak wielkie biurko :/ moze kiedys jak dorobie sie wlasnego biura. Pytanie dlaczego masz dwa elitebooki? :D
  • Odpowiedz
@ElCidX: faktycznie - wygina się dość szybko, bo już po kilku miesiącach, ale miałem na nim k------o ciężki komputer przez długi czas (stary iMac27"). Ale pomimo tego, że szybko się wygiął to po dwóch latach jeszcze nie jebnął, a zdarzy mi się na nim ciężko oprzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz