Lubie jak prawaki pytaja "czemu zrobiles tak", "czemu tu zakopales, a tam wykopales", "kto wam wydaje polecenia" itp. I ja wtedy pisze im, ze Soros, a oni sie ciesza, bo ich spiskowe teorie zdaja sie skladac do kupy.
@stekelenburg5: Ja tam tylko czekam na dzień gdy zorientują się, że Mirkolisty to mały pikuś w porównaniu do projektu Gniew Synaju. Podpieprzenie kodu Perpetum Prawakum opłaciło się, oj opłaciło.
@prawa_reka_sorosa: "Zemsta Izajasza" zaliczy obsuwę, okazało się że matryca behawioralna ma trochę problemów z sterowaniem myślami wykopowiczów przy użyciu ekranu - założenie że zmiana barwy światła generowanego przez ekran komputerowy pozwoli na zdalną kontrolę moderacji (później użytkowników) okazało się mniej skuteczne niż w początkowych planach. Eksperymentujemy teraz z sygnałami dźwiękowymi, wyniki są obiecujące (patrz - ostatnie bany) ale na styczeń raczej się nie wyrobimy.
@mnik1 nie zapominaj o Gindenwaffe™, broni przeciwko prawakom broni znajdującej się na Nibru, aktualnie zabronionej że względu na konwencję praw człowieka. SNN (Sąd Najwyższy Neuropy) niedługo powinien rozstrzygnąć czy prawaków nie powinno się wykluczyć z ochrony konwencji, a to może otworzyć pole do działań zakrojonych na szeroką skalę.
@Yahoo_: Gindenwaffe™ nie zostało przemianowane na "Gniew Boga Mk IV"? Dostałem ostatnio w tej sprawie mejla od Działu Ostatecznego Rozwiązania Kwestii Prawackiej, ale szczerze mówiąc czytałem go po paru kieliszkach i mogłem coś źle zrozumieć.
Edit:
A nie, cholera, "Gniew Boga" to przecież ta neutronówka co ją ostatnio taki jeden z wojskowego lotniska podpierniczył.
@mnik1 możliwe. Już po pierwszych próbach (zanim zmniejszono moc) rozważano zmianę nazwy ze względów PRowych. Później SNN czasowo zabronił użycia do czasu rozważenia ww. kwestii, więc pomysłu ostatecznie nie zrealizowano, ale bliskość nowego orzeczenia mogła coś zmienić w tej sprawie.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Lubie jak prawaki pytaja "czemu zrobiles tak", "czemu tu zakopales, a tam wykopales", "kto wam wydaje polecenia" itp. I ja wtedy pisze im, ze Soros, a oni sie ciesza, bo ich spiskowe teorie zdaja sie skladac do kupy.
@lucer: ale co, sa nieoplacone? To detal, wazne, ze tworza zorganizowana siatke.
@stekelenburg5: Zrozumiałem, przekaże informacje do działu wypłat.
@stekelenburg5: No, towarzyszu, szanuje za konspiracje. W wolnej Polsce będzie medal za działania podziemne
@stekelenburg5: ci debile tego nie sprawdzają #pdk
Edit:
A nie, cholera, "Gniew Boga" to przecież ta neutronówka co ją ostatnio taki jeden z wojskowego lotniska podpierniczył.