Aktywne Wpisy

lubie-sernik +649
Zastanawiam się czy lecieć na Borneo zobaczyć Polaka Nosacza na żywo xD
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
źródło: images
PobierzLecieć do Polaka Nosacza?
- Leeeeeć!!!! 94.4% (2918)
- Nie ma sensu 5.6% (174)

Upadek to przejmujący dramat psychologiczny i świetne studium ludzkiej frustracji, w którym zwykły człowiek, przygnieciony bezdusznym systemem i serią porażek, zrywa z normami społecznymi i wpada w amok. Film rewelacyjnie ukazuje, jak narastająca bezradność i absurdy codzienności popychają jednostkę na skraj szaleństwa.
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
źródło: -
Pobierz

Mam problem z paginacją.
Kiedy ustawię od którego rekordu ma pobierać na sztywno to dziala, ale jak podstawię zmienną która to oblicza to już ma problem. Kod w linku :
LINK
@rubytree: Nie wiem, ja na SMARTY działałem wiele lat temu...
@alfa-fetoproteina: Miruś, zaraz 23:00. Naprawdę ciężko się skupić na czymś w ten sposób napisanym o tej porze...
@alfa-fetoproteina: weź wypinkol te css, sql i inne. Wsadź może czystą tablicę i zacznij działać z paginacją na danym przykładzie.
requireonce "polacz.php";
$polaczenie = new mysqli($host, $buser, $bpassword, $bname);
if ($polaczenie-connecterrno!=0) {
$result =if (isset($GET['nazwazdjecia'])) {
pobierzAlbumyDlaZdjecia()
} else if
1. select count( ) do pobrania liczby rekordów, nie trzeba używać wtedy mysqlnumrows() czy innych tego typu wywołań.
2. $stron = ceil($liczbarekordow/$iloscdopokazania)
Komentarz usunięty przez moderatora
- html
- css
- javascript
- sql
Eh, pehapy.