Wpis z mikrobloga

@Moonman: @loczyn: Proste logo dla firmy :) ale ile mam hajsu? jak najmniej :D wstępny pomysł mam mogę naszkicować potem i podesłać na pw :) chociaż jestem otwarty na wszelakie propozycje :)
  • Odpowiedz
@loczyn: Bo robie w branży gdzie identyfikacja graficzna nie jest aż tak ważna, więc nie ma co inwestować, a lepiej mieć jakiekolwiek niż żadne
  • Odpowiedz
Bo robie w branży gdzie identyfikacja graficzna nie jest aż tak ważna, więc nie ma co inwestować, a lepiej mieć jakiekolwiek niż żadne

@susi33: To chyba lepiej mieć żadne. Do ludzi też wychodzisz brudny i w podartych łachach?
Wiem, że możesz być samo-zatrudniony i tak w sumie siepać na etacie w IT, ale mimo wszystko - logo to wizytówka.
  • Odpowiedz
@susi33: "proste logo dla firmy", "popierdółka, nie chce mi się samemu robić", i inne typu: "prosta stronka", "max pół godzinki roboty" zawsze oznaczają roszczeniowego, pazernego Janusza biznesu, nie szanującego pracy i umiejętności innych.
  • Odpowiedz
"proste logo dla firmy", "popierdółka, nie chce mi się samemu robić", i inne typu: "prosta stronka", "max pół godzinki roboty" zawsze oznaczają roszczeniowego, pazernego Janusza biznesu, nie szanującego pracy i umiejętności innych.

@StarsThief: O to to! Dokładnie to!

@susi33: jak jest to prosta i szybka "popierdółka" to jebnij sam, a nie frajerów szukasz.
  • Odpowiedz
@StarsThief: Uwierz mi stary, że taki nie jestem :) Mam mały budżet i tyle, jak nic się nie znajdzie to sam sobie ogarne, tylko mi to zajmie pewnie 10x więcej czasu niż któremuś z was. Z reszta nie przymuszam nikogo do wzięcia zlecenia.
  • Odpowiedz