Aktywne Wpisy

maikeleleq +9
Chłop se w góry jedzie śmiechu warte
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KarnetNaGlony +11
czy picie melissy kiedykolwiek kogoś uspokoiło?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Gra była prosta i to w niej było najlepsze. Nic tylko wybierasz furę, trasę, liczbę okrążeń, przeciwników cpu i jedziesz. Żadnych tuningów, driftów czy zbędnej fabuły. Grafika nadal cieszy oko a soundtrack jest ponadczasowy. Dla mnie ostatni prawdziwy NFS. Wychwalany przez wielu Most Wanted z 2005 roku mocno mnie rozczarował. Zamiast pięknych malowniczych krajobrazów ujrzałem ponure schematyczne miasta które oglądamy do dziś. Szkoda że seria NFS podążyła w tym kierunku.
#gry #grypc #needforspeed #nfs #nostalgia #gimbynieznajo
źródło: comment_kv0NdbbVRDKdYIH3wwoEpryF9VAVJwFo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
na tej pierwszej mapie jak s----------m przed policją to zatrzymywałem się zaraz za hopką przed mostem (przypomnijcie sobie na YT) i policja przeskakiwała nade mną xD
źródło: comment_4iHpmfbJp3JXKrp8YC2SfOX6EUZshdqK.jpg
PobierzPs. Bardzo dobry wybór z tą Shigerą. Fajna prędkość, normalne skręty (niech ktoś spróbuje lambo albo co gorsza... el nino), ładny design. Propsuję. :)
Moja najlepsza akcja była podczas wyścigu na Atlantice. Jechaliśmy z bratem w trybie hot pursuit (ja shigerą a on lambo). Dojechaliśmy do takiego miejsca zaraz na początku mapki gdzie są jakby trzy drogi
Komentarz usunięty przez autora