Wpis z mikrobloga

Need for Speed: Hot Pursuit II wydany w roku 2002 to moja ulubiona część z całej serii NFS.
Gra była prosta i to w niej było najlepsze. Nic tylko wybierasz furę, trasę, liczbę okrążeń, przeciwników cpu i jedziesz. Żadnych tuningów, driftów czy zbędnej fabuły. Grafika nadal cieszy oko a soundtrack jest ponadczasowy. Dla mnie ostatni prawdziwy NFS. Wychwalany przez wielu Most Wanted z 2005 roku mocno mnie rozczarował. Zamiast pięknych malowniczych krajobrazów ujrzałem ponure schematyczne miasta które oglądamy do dziś. Szkoda że seria NFS podążyła w tym kierunku.

#gry #grypc #needforspeed #nfs #nostalgia #gimbynieznajo
Pobierz
źródło: comment_kv0NdbbVRDKdYIH3wwoEpryF9VAVJwFo.jpg
  • 34
@damian_co_dalej: Tak to nie miałem, zwykle ryłem swoją bryką po suficie tego mostku.

Ps. Bardzo dobry wybór z tą Shigerą. Fajna prędkość, normalne skręty (niech ktoś spróbuje lambo albo co gorsza... el nino), ładny design. Propsuję. :)

Moja najlepsza akcja była podczas wyścigu na Atlantice. Jechaliśmy z bratem w trybie hot pursuit (ja shigerą a on lambo). Dojechaliśmy do takiego miejsca zaraz na początku mapki gdzie są jakby trzy drogi do